search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Το Άλσος γίνεται «Κήπος του χειμώνα»

29.11.2023 13:41
parastasi-new

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Σταύρος Σιόλας και η τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη ενώνουν τις φωνές τους σε μια παράσταση που υπόσχεται να ταξιδέψει από τα Χάιλαντς μέχρι την Κορσική, το Σαν Χουάν και την Ικαρία, μετατρέποντας από τις 7 Δεκεμβρίου το θέατρο Άλσος σε έναν πολύχρωμο κήπο γεμάτο τραγούδια και μουσικές, με φόντο το γκρίζο τοπίο του χειμώνα.

Αφορμή της συνάντησης αυτής, αποτελούν τα δύο νέα τραγούδια “Το νησί μου” και “Οι νάνοι” που χάρισε ο Σταύρος στην Κορίνα, στον τελευταίο της δίσκο.

Χριστουγεννιάτικοι ύμνοι, νυχτερινά τάνγκο, σμυρνέικα μινόρε, Έλληνες συνθέτες και φυσικά τραγούδια από το προσωπικό τους ρεπερτόριο, ακολουθούν μια απρόσμενη διαδρομή που θα απογειώσουν με τις ατμοσφαιρικές και αέρινες χροιές της φωνής τους τις Πέμπτες του Δεκεμβρίου.
7, 14, 21 και 28 Δεκεμβρίου στο θέατρο Άλσος, ο Σταύρος Σιόλας και η Κορίνα Λεγάκη μας προσκαλούν να περιπλανηθούμε μαζί τους στους Κήπους του Χειμώνα, μαζί με τους συνθέτες, τους τραγουδοποιούς, τους ποιητές, τους στιχουργούς και τους μουσικούς τους, για να θυμηθούμε και να γιορτάσουμε τη μαγεία της ζωής!

Όπως μας λέει ο Σταύρος Σίολας, “οι «κήποι του χειμώνα» είναι μια παράσταση που στήσαμε με την Κορίνα και τους μουσικούς μας με πολλή όρεξη και σκοπό να αποτελέσει «καταφύγιο»στην κακοκαιρία και ζεστό φως στο γκρίζο τοπίο του χειμώνα για τους θεατές, με μαγικές ατμόσφαιρες και απρόσμενες εναλλαγές τραγουδιών από την Ελλάδα και τον κόσμο μακριά από κάθε κλισέ που θα περίμενε κανείς!”
Ενώ η Κορίνα Λεγάκη συμπληρώνει: “ Οι «Κήποι του χειμώνα» ανθίζουν μουσικές, κι ο ουρανός τους είναι ανοιχτός! Σας περιμένουμε με τον Σταύρο στους «Κήπους μας του χειμώνα», με μια αγκαλιά λουλούδια, μια αγκαλιά τραγούδια”.

Διαβάστε επίσης:

«Σεβάς Χανούμ» του Γιώργου Χρονά

Οι τρεις βραδιές του Θάνου…

Τρεις εκθέσεις φωτογραφίας στην Αθήνα που μπορείς να πας τώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 09:51