search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:30
MENU CLOSE

Αράχωβα: Σοκαρισμένη η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ – «Βασανίστηκε άγρια» (Video)

05.12.2023 12:43
xaski new

Για την κακοποίηση που οδήγησε στον θάνατο του Όλιβερ, του χάσκι που άφησε την τελευταία του πνοή ώρες μετά τον βασανισμό του στην Αράχωβα, μίλησε η κτηνίατρος που περιέθαλψε τον σκύλο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η κ. Κλεονίκη Τόλα, ο σκύλος «ήρθε με αφόρητους πόνους και αιμορραγία. Αμέσως έβγαλα φωτογραφίες, πήρα γενετικό υλικό και κάλεσα την αστυνομία».

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της κτηνιάτρου από την Ιτέα, το χρονικό διάστημα της κακοποίησης που υπέστη ο Όλιβερ «μπορεί και να μην ήταν μεγάλο αλλά βασανίστηκε» με την ίδια να προσθέτει «πιστεύω ότι το ξυλοκόπησαν με αντικείμενα».

Η ίδια παρατήρησε, επίσης, ότι έλειπε το περιλαίμιο του σκύλου που δεν βγαίνει με τίποτα «προφανώς για να μην υπάρχουν αποτυπώματα». Όπως συμπλήρωσε, το άτυχο σκυλί «κατέληξε σε 11-12 ώρες από τη στιγμή που μου το έφεραν».

Η κτηνίατρος πρόσθεσε, επίσης, ότι «ο Όλιβερ έκανε βόλτες αλλά κοιμόταν πάντα στο σπίτι του κηδεμόνα του» καθώς και ότι «ο κηδεμόνας του δεν είχε εχθρούς ή αντιπάθειες».

Διαβάστε επίσης

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:29