search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Ναταλία Γερμανού: Η εκπομπή της δίνει αμοιβή για τον δράστη της κακοποίησης σκύλου στην Αράχωβα (Video)

04.12.2023 19:46
germanou-new

Σοκ έχει προκαλέσει ο άγριος βασανισμός σκύλου στην Αράχωβα, καθώς ο Όλιβερ κακοποιήθηκε φρικτά με αιχμηρό αντικείμενο και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου εγχειρίστηκε αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Για την υπόθεση παρεβένη η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι αρμόδια για την κακοποίηση ζώων. Η κ. Μασούρα ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για να συλληφθεί ο δράστης. 

Η Ναταλία Γερμανού αφού παρουσίασε το ρεπορτάζ για τον Όλιβερ, δεσμεύτηκε πως η εκπομπή της θα δώσει αμοιβή σε όποιον βρει τον δράστη της κακοποίησης.  

«Σαν εκπομπή δίνουμε εμείς αμοιβή, το παίρνω εγώ πάνω μου και με την παραγωγή που γνωρίζω ότι έχω. Δίνουμε εμείς αμοιβή σαν εκπομπή σε όποιον βρει τον δράστη και τον πάει κατευθείαν στην Αστυνομία. Νίκο μου, στον παραγωγό μου απευθύνομαι, μην ανησυχείς, ξέρω ότι είσαι μαζί μου σε αυτό», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης:

BBC: Περικοπές στην ιστορική εκπομπή Newsnight – Κόβουν τηλεοπτικό χρόνο και προσωπικό

Τηλεθέαση Σαββάτου: Πήρε όλο το …χαρτί ο ALPHA

Ηλίας Μελέτης για «Άγριες Μέλισσες»: Πίστευα ότι η σειρά δεν θα τραβήξει (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:09