search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:23
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Τεράστια έκρηξη σε σπίτι κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας – Σοκαριστικό βίντεο

05.12.2023 09:04
virginia_ekrixi

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 20.00 (τοπική ώρα) σε σπίτι που βρίσκεται στο Άρλινγκτον της Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που αστυνομικοί περικύκλωναν το κτίριο προκειμένου να εκτελέσουν ένα ένταλμα έρευνας.

Σύμφωνα με το NBC News, οι τοπικές Αρχές αποφάσισαν να ερευνήσουν το σπίτι εξαιτίας καταγγελιών που είχαν κάνει κάτοικοι της περιοχής νωρίτερα το απόγευμα σχετικά με πυροβολισμούς που είχαν ακούσει από το εσωτερικό του.

Εκτιμώντας ότι είχε γίνει χρήση πιστολιού φωτοβολίδων, αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να ψαξουν το σπίτι, ωστόσο όταν επιχείρησαν να μπουν μέσα ο ύποπτος άρχισε να ρίχνει με το όπλο του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μεγάλη έκρηξη.

Άγνωστο παραμένει τι απέγινε το άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ορισμένοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από τα πυρά.

Κάποιοι κάτοικοι της γύρω περιοχής δήλωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η έκρηξη «ταρακούνησε» όλη τη γειτονιά και ένιωσαν τα σπίτια τους να τρέμουν ενώ έσπασαν όλα τα παράθυρα σε μεγάλη ακτίνα,

Το ρεύμα κόπηκε στην περιοχή γύρω από σπίτι και φλόγες φαίνονταν στον αέρα από έναν κοντινό δρόμο.

Η πυροσβεστική επιχείρησε προκειμένου να σβήσει τη φωτιά, ενώ τα γύρω σπίτια εκκενώθηκαν.

Διαβάστε επίσης:

Έλον Μασκ: Ειρωνεύεται την Πάρις Χίλτον για την απόσυρση των διαφημίσεων από το «Χ»

Χουανίτα Κάστρο: Πέθανε η αδελφή των πρώην ηγετών της Κούβας – Είχε συνεργαστεί με τη CIA, ζούσε για δεκαετίες εξόριστη στις ΗΠΑ

Πόλεμος στη Γάζα: Σφοδροί βομβαρδισμοί του Ισραήλ στη Χαν Γιουνίς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 08:20