search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Ομόνοια: Σοκαρισμένος από τις εικόνες γνωστός αυστραλός YouTuber – «Ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει» (video)

05.12.2023 16:20
omonoia_youtuber_0512_1920-1080_new

Σοκαρισμένος από τα όσα αντίκρισε, μετά από οδοιπορικό στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας, ήταν ο γνωστός αυστραλός YouTuber Spanian.

Στο κανάλι του, ο Spanian έχει κάνει μία σειρά βίντεο, στα οποία περιπλανιέται με την κάμερά του σε κακόφημες γειτονιές διαφόρων χωρών, αποκαλύπτοντας όσα συμβαίνουν σε αυτές όταν πέφτει η νύχτα.

Σε ένα βίντεο που «ανέβασε» από την Ομόνοια, διάρκειας 17 λεπτών, ο Spanian παρουσιάστηκε συγκλονισμένος από τα όσα έβλεπε να συμβαίνουν στους δρόμους, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ένα σημείο του βίντεο πως «είναι ο χειρότερος δρόμος που έχω περπατήσει».

Στα πλάνα του βίντεο, φαίνονται σύριγγες πεταμένες στην άσφαλτο και ομάδες ατόμων που κάνουν απροκάλυπτα χρήση ναρκωτικών στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Ο YouTuber κάνει ειδική αναφορά στα Εξάρχεια και τη σχέση τους με τους αναρχικούς, επισημαίνοντας ωστόσο ότι πρόκειται γενικά για ένα ασφαλές και φιλικό μέρος και όχι για μια επικίνδυνη γειτονιά της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης:

«Όχι» στο φορολογικό νομοσχέδιο από τους ελεύθερους επαγγελματίες: Κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας (Photos)

Καιρός: Ο Κολυδάς απαντά στις επικρίσεις για τα έκτακτα δελτία – «Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα»

Σαλαμίνα: Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της 43χρονης – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και το panic button (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:26