search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Σαλαμίνα: Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία της 43χρονης – Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία και το panic button (videos)

05.12.2023 14:50
PERIPOLIKO NEW

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη γυναικοκτονία 43χρονης, στο πατρικό της στη Σαλαμίνα.

Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφο της γυναίκας, που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σπίτι της στην οδό Αίαντος.

Η καταγγελία και το panic button

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 43χρονη στις 2/12 είχε πάει μαζί με την μητέρα της στο ΑΤ Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία. Συγκεκριμένα κατήγγειλε οτι ο 71χρονος την εξύβρισε και τη χτύπησε.

Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν την 43χρονη να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της.

Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα της, αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το panic button.

Η αστυνομία βάσει της καταγγελίας που έγινε απο την 43χρονη προχώρησε σε αναζητήσεις του 71χρονου για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Τη σκότωσε και τη σκέπασε με σεντόνι»

«Ακούσαμε πυροβολισμούς το ξημέρωμα, γύρω στις 6.30, απλά επειδή είναι και η εποχή κυνηγιού δεν δώσαμε σημασία. Είναι ήσυχη γειτονιά και το χωριό γενικά εδώ. Αποκαλύφθηκε μετά όταν γύρισε η μητέρα της και άνοιξε την πόρτα και είδε το πτώμα. Είχε πυροβοληθεί εξ’ επαφής δηλαδή. Άκουσα τις φωνές και έτρεξα να τη βοηθήσω γιατί ήταν ημιλιπόθυμη η γυναίκα και είδα και τη σορό. 8 και κάτι άκουσα τη γυναίκα να φωνάζει “το παιδί μου, το παιδί μου”, τρέχω, ανθρώπινο, γειτόνισσα είναι, να βοηθήσω. Και βλέπουμε, δυστυχώς, την κοπέλα νεκρή. Αίμα δεν είχε, δεν φαινόταν το αίμα γιατί έχει χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα και το αίμα ήταν στην πλάτη της. Ήταν σκεπασμένη και με ένα σεντόνι. Δηλαδή, είχε το θράσος τη σκέπασε κιόλας φεύγοντας», είπε στο protothema.gr ο γείτονας του θύματος ενώ τονίζει πως η μητέρα της 43χρονης έδειξε ως δράστη της δολοφονίας τον πρώην σύντροφό της.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η 43χρονη ήταν μητέρα ενός αγοριού το οποίο είναι ΑμεΑ. Την ώρα της δολοφονίας, το παιδί ήταν εκτός σπιτιού, καθώς φοιτά σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνας.

«Την ήξερα λίγο, όχι ιδιαίτερα. Δεν είναι εδώ η μόνιμη κατοικία της, έμενε αλλού αλλά είχε έρθει για λίγες ημέρες εδώ. Η μητέρα ισχυρίζεται για τον πρώην σύντροφο. Υπάρχει μια φημολογία για κακοποιητική συμπεριφορά, πρόσφατα κιόλας. Το παιδί του θύματος επειδή είναι με ειδικές ανάγκες φεύγει νωρίς, πάει σε ειδικό σχολείο εκτός Σαλαμίνος οπότε δεν ήταν εδώ», αναφέρει ο ίδιος.

«Είχε κρυφτεί στο σπίτι της μητέρας της για να σωθεί»

Φίλη της 43χρονης μίλησε στο protothema.gr για το θύμα, κάνοντας λόγο για «μία εξαιρετική γυναίκα που μεγάλωνε το παιδί της με αξιοπρέπεια».

«Η Γ… είχε φύγει από το σπίτι της κι είχε πάει στο σπίτι της μητέρας της να μείνει γιατί δεν άντεχε άλλο να την κακοποιεί αυτό το τέρας. Είχε πάει να κρυφτεί η γυναίκα για να σωθεί κι αυτός προφανώς την ανακάλυψε και πήγε και τη σκότωσε. Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα που μεγάλωνε το παιδάκι της με αξιοπρέπεια και βρέθηκε αυτός να της στερήσει τη ζωή. Είχε κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα γιατί καταλάβαινε ότι κινδυνεύει η ζωή της και γι’ αυτό έφυγε κι από το σπίτι της αλλά δυστυχώς στάθηκε άτυχη».

Διαβάστε επίσης:

Kαιρός: Πότε θα βρέξει στην Αττική – Τι περιμένουμε τις επόμενες ημέρες (Video/Χάρτης)

Ηλεία: Οριστικό «λουκέτο» από την ΑΑΔΕ σε πρατήριο καυσίμων – Είχε παράνομες δεξαμενές πετρελαίου ναυτιλίας (video/photos)

Αράχωβα: Σοκαρισμένη η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ – «Βασανίστηκε άγρια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 23:58