search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:16
MENU CLOSE

Ηλεία: Οριστικό «λουκέτο» από την ΑΑΔΕ σε πρατήριο καυσίμων – Είχε παράνομες δεξαμενές πετρελαίου ναυτιλίας (video/photos)

05.12.2023 13:09
aade_new

Στην οριστική ανάκληση της άδειας λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Ηλεία, προχώρησαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Ο επιτόπιος έλεγχος ανακάλυψε ότι το πρατήριο διατηρούσε δύο παράνομες δεξαμενές καυσίμων, με 2.040 λίτρα πετρελαίου ναυτιλίας.

Οι ελεγκτές βρήκαν, στην πίσω πλευρά της εγκατάστασης, βυτιοφόρο, την ώρα, που εκφόρτωνε πετρέλαιο ναυτιλίας σε πλαστική δεξαμενή, για την οποία το πρατήριο δεν διέθετε άδεια, ούτε είχε συνδεθεί με το σύστημα εισροών – εκροών.

Την στιγμή του ελέγχου στη δεξαμενή, είχαν ήδη τοποθετηθεί 1.008,82 λίτρα καυσίμου ναυτιλίας.

Η έρευνα στο χώρο του πρατηρίου αποκάλυψε και δεύτερη παρόμοια δεξαμενή, με περιεχόμενο επιπλέον 1.031,18 λίτρα καυσίμου ναυτιλίας.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΑΑΔΕ:

Διαβάστε επίσης:

Αράχωβα: Σοκαρισμένη η κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ – «Βασανίστηκε άγρια» (Video)

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:16