search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Σαλαμίνα: Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση – Της είχε σπάσει το πόδι πριν τρεις μέρες!

05.12.2023 12:33
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA_SLIDER

Νέα στοχεία έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα στη Σαλαμίνα που όπως όλα δείχνουν είναι μια ακόμη γυναικοκτονία

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 71χρονου συντρόφου της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης.

Το έγκλημα σημειώθηκε στο πατρικό σπίτι της 43χρονης στην οδό Αίαντος, με τη γυναίκα να τραυματίζεται θανάσιμα από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, καθώς, μεταξύ άλλων, της είχε σπάσει το πόδι, ενώ στο παρελθόν την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά.

Σημειώνεται ότι η η γυναίκα όταν εντοπίστηκε νεκρή είχε γύψο στο πόδι.

Η 43χρονη, όταν κατήγγειλε τα άγρια βασανιστήρια, χώρισε τον 71χρονο και επέστρεψε στο πατρικό της σπίτι στη Σαλαμίνα, κατόπιν υπόδειξης των αστυνομικών, οι οποίοι της εγκατέστησαν και την εφαρμογή του «panic button» στο κινητό της.

Σήμερα, το πρωί, γύρω στις 6.30 το πρωί, ο δράστης εμφανίστηκε στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της και της φώναξε να βγει έξω. Δεν μπορούσε να δεχθεί ότι τον είχε χωρίσει. Εκείνη κατευθύνθηκε προς την μπαλκονόπορτα, άρχισαν να τσακώνονται και τότε ο 71χρονος φέρεται να έστρεψε το όπλο προς το μέρος της και να την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, από το σπίτι για αρκετή ώρα ακούγονταν φωνές, πριν από τους πυροβολισμούς. Οι γείτονες γύρω στις 9.30 ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη.

Το θύμα έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στήθος από πυροβόλο όπλο, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και δύο κάλυκες…

Διαβάστε επίσης:

Σπείρα ATM: Επιπλέον κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών σε βάρος του τράπερ και των συγκατηγορουμένων του

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής – «Σφηνώθηκε» κάτω από ΙΧ

Μετρό: Αυτές τις ώρες θα είναι κλειστοί αύριο οι σταθμοί «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:04