search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:42
MENU CLOSE

Ουαλία: Συνελήφθη άνδρας ως ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε 29χρονη έγκυο

05.12.2023 19:13
oualia

Ένας 28χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για την επίθεση με μαχαίρι σε γυναίκα στο Aberfan στη νότια Ουαλία, προκαλώντας συναγερμό στις αστυνομικές αρχές και θέτοντας τα παρακείμενα σχολεία σε πολύωρο lockdown.

Σε δήλωση της η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας ανέφερε: «Μετά από αναφορά ότι μια 29χρονη μαχαιρώθηκε στο Moy Road, στο Aberfan, στο Merthyr νωρίτερα σήμερα το πρωί, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 28χρονο από το Merthyr ως ύποπτο απόπειρας δολοφονίας. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση».

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της. Η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας είπε ότι ένοπλοι αστυνομικοί βρέθηκαν στην περιοχή κοντά στο Moy Road και αναζητούσαν τον ύποπτο, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή.

Περίπου στις 4 το απόγευμα, ένοπλοι αστυνομικοί έφτασαν σε έναν δρόμο στο κοντινό χωριό Troedyrhiw, τρία μίλια από το σημείο της επίθεσης. Οι γείτονες είπαν ότι η αστυνομία πήρε έναν άνδρα: «Βγήκε με γυμνά πόδια. Του πέρασαν χειροπέδες. Του έβαλαν μια κουκούλα στο πρόσωπό του, ώστε να μην μπορούμε να δούμε ποιος ήταν. Βγήκε ήρεμα».

Η 29χρονη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Δέχθηκε την επίθεση γύρω στις 9 το πρωί, με μάρτυρες να λένε ότι πήγαινε το παιδί της στο σχολείο.

Με τον δράστη να διαφεύγει αμέσως μετά από την επίθεση, η αστυνομία έδωσε εντολή ένα σχολείο και ένας παιδικός σταθμός στην περιοχή να τεθούν υπό lockdown για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης:

Guardian: Φόβοι για νέο Τσέρνομπιλ στη Βρετανία μετά από διαρροή στο πιο επικίνδυνο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης

Αδειάζει η κλεψύδρα για την Ουκρανία: «Τελειώνουν» τον Ζελένσκι – ΗΠΑ και Ευρώπη «σηκώνουν τα χέρια», ο Πούτιν κερδίζει τον πόλεμο

Ο ισραηλινός στρατός περικύκλωσε τον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια – ΟΗΕ: «Κόλαση επί γης» η Γάζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 18:31