search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:42
MENU CLOSE

Ουαλία: Επίθεση με μαχαίρι σε 29χρονη έγκυο – Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη

05.12.2023 15:16
oualia

Ένοπλοι αστυνομικοί κλήθηκαν για μια «σοβαρή επίθεση» σε χωριό της νότιας Ουαλίας, η οποία ανάγκασε τα κοντινά σχολεία σε lockdown.

Η αστυνομία είπε ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο Moy Road στο Aberfan, στο Merthyr Tydfil.

Οι κάτοικοι της περιοχής ειδοποιήθηκαν να αποφύγουν το σημείο, ενώ η ένοπλη αστυνομία «χειρίζεται αποτελεσματικά το περιστατικό», πρόσθεσε η αστυνομία της Νότιας Ουαλίας.

Η Υπηρεσία Ασθενοφόρων της Ουαλίας είπε ότι οι γιατροί παρείχαν κρίσιμη φροντίδα στο σημείο πριν ένα άτομο μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας στο Κάρντιφ.

Μια 29χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή της μετά το περιστατικό στο Aberfan. Οι κάτοικοι είπαν στους δημοσιογράφους ότι πιστεύουν ότι η γυναίκα είναι έγκυος.

Ο Γκάρεθ Τζόουνς, κάτοικος της περιοχής, είπε για τη γυναίκα: «Δεν ήταν εδώ για πολύ καιρό και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Πήγαινε το παιδί της σε ένα από τα τοπικά σχολεία όταν αυτός ο άντρας ήρθε από το πουθενά».

Ο δράστης έχει διαφύγει και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα στην Ευρώπη (photos/videos)

Νορβηγία – Αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ: Ταξίδι στα μισά του δρόμου προς τον Βόρειο Πόλο (videos)

Ταξίδι στη Vigata, την φανταστική σικελική πόλη του επιθεωρητή Μονταλμπάνο, γενέτειρα του Εμπεδοκλή και του Λουίτζι Πιραντέλλο (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:40