search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Τζούλια Ρόμπερτς: Σπάει τη σιωπή της για τον πρώην της Μάθιου Πέρι

05.12.2023 17:46
Roberts

Η Τζούλια Ρόμπερτς μίλησε για πρώτη φορά για τον πρώην φίλο της, τον αείμνηστο σταρ των «Friends», Μάθιου Πέρι.

Σε μια συνέντευξη στο «Entertainment Tonight», η ηθοποιός μοιράστηκε τα συναισθήματά της για την απώλεια του Πέρι, ο οποίος πέθανε τον Οκτώβριο σε ηλικία 54 ετών.

«Ο ξαφνικός θάνατος οποιουδήποτε τόσο νέου είναι τραγικός», είπε η Ρόμπερτς. «Νομίζω ότι, ξέρετε, απλώς μας βοηθάει όλους να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε και να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο όσο καλύτερα μπορούμε».

Το ζευγάρι είχε σχέση για περίπου τρεις μήνες τη δεκαετία του 1990, περίπου την εποχή που η Ρόμπερτς εμφανίστηκε ως guest star στο «Friends». Ο Πέρι έγραψε για το σύντομο ειδύλλιό τους στα απομνημονεύματά του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

«Της έστειλα τρεις ντουζίνες κόκκινα τριαντάφυλλα και η κάρτα έγραφε: “Το μόνο πράγμα πιο συναρπαστικό από την προοπτική να κάνεις το σόου είναι ότι επιτέλους έχω μια δικαιολογία για να σου στείλω λουλούδια”», έγραφε στο βιβλίο του.

Η Ρόμπερτς, έγραψε, φαινόταν σαν να «είχε έρθει σε αυτόν τον πλανήτη για να κάνει τον κόσμο να χαμογελά, και τώρα, ειδικά, εμένα. Χαμογέλασα σαν 15χρονος στο πρώτο μας ραντεβού».

Η Ρόμπερτς είπε στο «ET» ότι είχε «καλές σκέψεις και συναισθήματα» για το χρόνο της στο σετ του «Friends» ως πρώην συμμαθήτρια του χαρακτήρα του Πέρι, Τσάντλερ Μπινγκ.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Φόνσου για ομοφυλόφιλους: «Δεν εγκρίνω να κάνουν παιδιά» (Video)

Ορέστης Τζιόβας για Πρωτοψάλτη: Υποκριτικό να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι (Video)

Γιώργος Αλκαίος – Έλντα Πανοπούλου: Μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφουν μαζί στη σκηνή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04