search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Άννα Φόνσου για ομοφυλόφιλους: «Δεν εγκρίνω να κάνουν παιδιά» (Video)

05.12.2023 14:48
anna-fonsoy-new (2)

Για το metoo αλλά και τους ομοφυλόφιλους μίλησε η Άννα Φόνσου, επισημαίνοντας ότι στην εποχή της αν κάποια δεν ενέδιδε στο φλερτ, η άλλη πλευρά δεν πίεζε.

Στην εποχή μας δεν είχαμε metoo, αν σε φλέρταραν και έκαναν μία χειρονομία και δεν ήθελες δεν επέμεναν. Δεν υπήρχε να μπω στο αυτοκίνητο ενός πρωταγωνιστή χωρίς να το θέλω και να με πάει στο Ψυχικό και να με βιάσει. Κατ’ αρχήν δεν θα έμπαινα» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ενώ έθιξε και το θέμα το ηλικιακού ρατσισμού.

«Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, βάζουν ρυτίδες στις μικρές, γιατί εμείς δεν έχουμε followers. Αυτό ρωτάνε οι επιχειρηματίες, πόσοι σε ακολουθούν. Δεν έπαιξα ποτέ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την φιλία μας. Η Αλίκη ήταν αδερφή μου. Μου πρότεινε να παίξω ένα χρόνο μόνη μου στο θέατρο Αλίκη» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο δικαίωμα των ομοφυλόφιλων να παντρεύονται ή να κάνουν παιδιά, επισημαίνοντας ότι δεν ενοχλείται από τις τελετές, ωστόσο, όταν πρόκειται για παιδιά, η ίδια έχει τις ενστάσεις της.

«Δεν με ενδιαφέρει εάν παντρευτούν ή κάνουν τελετή. Όλοι οι φίλοι μου είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά για τα παιδιά έχω μία ευαισθησία. Σκέφτομαι ότι έχουν τη δυνατότητα να τα μεγαλώσουν καλά, όμως έχουν σκεφτεί τι πλήγμα είναι για τα παιδιά στο σχολείο εάν πουν κάτι τέτοιο; Είμαι κατά εγώ, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν το εγκρίνω» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Ορέστης Τζιόβας για Πρωτοψάλτη: Υποκριτικό να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι (Video)

Γιώργος Αλκαίος – Έλντα Πανοπούλου: Μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφουν μαζί στη σκηνή (Videos)

Κουτσελίνη για Συνατσάκη: «Μην το συνεχίσουμε, δεν την τιμά» – Πώς απαντά για τις πλαστικές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 08:58