search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Κουτσελίνη για Συνατσάκη: «Μην το συνεχίσουμε, δεν την τιμά» – Πώς απαντά για τις πλαστικές (Video)

05.12.2023 11:32
koytselini-synatsaki-new

Νέες δηλώσεις αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει ανάμεσα στην ίδια και τη Μαίρη Συνατσάκη έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η παρουσιάστρια που λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσει ότι η youtuber είχε βρίσει το παιδί της, επέμεινε στην άποψή της, παρά την τοποθέτηση της τελευταίας.

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε στεναχωρημένη και παράλληλα, ανακουφισμένη, καθώς το σχετικό βίντεο που υπάρχει, «αποκαθιστά την αλήθεια», καθώς -σύμφωνα με τα λεγόμενά της- ουδέποτε έβρισε το παιδί της παρουσιάστριας.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ερωτήθηκε εκ νέου σχετικά, απαντώντας ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια και καλώντας τη Μαίρη Συνατσάκη να πράξει το ίδιο καθώς οι απαντήσεις που δίνει «δεν την τιμούν».

«Θα μείνω σε αυτά που απάντησα και ας κρατήσει η Μαίρη τη δική της απάντηση. Εγώ έδωσα τη δική μου και νομίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που κατάλαβαν πολύ καλά ποιος ήταν ο λόγος που εννιά χρόνια μετά επέμενα στα λεγόμενά της. Απαντώ σε ότι με ρωτάτε, δεν βγάζω δελτία τύπου. Δεν έχω καμία αντίρρηση, όπως πριν πολλά χρόνια τα είπα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να τα πω και με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον κύριο Σαμοϊλη, που ανέλαβε την ευθύνη των λεγομένων του» είπε -όπως βλέπουμε σε σχετικό απόσπασμα του «Happy Day» και πρόσθεσε:

«Ο άνθρωπος που είναι σε μια καρέκλα και κάθεται δεν είναι μόνο για τα εύκολα, είναι και για τα δύσκολα. Και στα δύσκολα δεν δείχνουμε με το δάχτυλο ότι φταίει μόνο ο άλλος, είμαστε συνυπεύθυνοι. Ο αυθορμητισμός της τηλεόρασης υπάρχει και θα υπάρχει. Είναι άλλο να είσαι αναιδής και άλλο αυθόρμητος. Δεν μιλώ για αναίδεια σε ότι αφορά την κυρία Συνατσάκη. Μιλάω όμως ότι έχει διαφορά το να είναι κανείς αυθόρμητος και άλλο να είναι αναιδής. Όταν κανείς γελά, όταν πετά ένα περιοδικό για τα λεγόμενα που διαβάζει για την κόρη μου, νομίζω ότι ο κόσμος κρίνει. Δεν έχω θυμό, ούτε το έχω βαριά μέσα μου. Το είπα γιατί εκείνη είπε ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στην τηλεόραση. Και θύμισα κάποια στιγμή που λειτούργησε αυθόρμητα, πετώντας ένα περιοδικό, υποτιμώντας τη σχέση με το παιδί μου κλπ.

Ας μην το συνεχίσουμε γιατί δεν την τιμά. Αυτό που είπα για την οικιακή βοηθό ήταν χιούμορ. Εκείνη δεν κάνει χιούμορ, πετάει ένα περιοδικό. Προσβάλει το παιδί μου και εμένα. Ουσιαστικά βρίζει το παιδί μου και εμένα. Ας μην το συνεχίσουμε λοιπόν γιατί το έντιμο θα ήταν να μείνουμε στην άστοχη στιγμή που παραδέχτηκε. Πληρωνόταν τη δεδομένη στιγμή από έναν τηλεοπτικό σταθμό, χασκογελούσε πετώντας το περιοδικό».

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και σε ακόμα ένα απόσπασμα όπου η Μαίρη Συνατάκη αναφέρεται στις πλαστικές.

«Όσο για τις πλαστικές, είπε αυτά και χειρότερα ακόμη. Δέχομαι να πάμε σε πλαστικό χειρουργό και να μπούμε όλες στη σειρά, να δούμε ποια έχει κάνει πραγματικά πλαστική. Δεν κρατάω τίποτα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Μαίρη Συνατσάκη. Της εύχομαι τα καλύτερα, με την οικογένειά της και το παιδί της. Θέλω να πιστεύω ότι κοιτώντας το παιδί της στα μάτια, θα είναι μια καλή μητέρα», τόνισε, απαντώντας.

Πώς ξεκίνησε η «κόντρα» Συνατσάκη-Κουτσελίνη

Αφορμή για την αναφορά της Ζήνας Κουτσελίνη σε ένα στιγμιότυπο που έλαβε χώρα χρόνια πριν, αποτέλεσε μια νέα συνέντευξη της Μαίρης Συνατσάκη κατά την οποία -μεταξύ άλλων- υποστήριξε ότι ο λόγος που απέχει από την τηλεόραση είναι ότι δεν της επιτρεπόταν να είναι όσο αυθόρμητη επιθυμούσε.

Η δήλωση αυτή παραξένεψε τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία αφού επισήμανε ότι για να είναι κάποιος στην τηλεόραση θα πρέπει πάνω απ’ όλα να του γίνονται προτάσεις, στη συνέχεια τόνισε ότι δεν θεωρεί ότι στερήθηκε αυθορμητισμού η ΜΑίρη Συνατσάκη στην τηλεόραση από τη στιγμή που -όπως είπε- είχε «βρίσει το παιδί της».

«Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Νίκολας Κέιτζ: Εγκαταλείπει τον κινηματογράφο μετά από 45 χρόνια

Γιάννης Στάνκογλου: Οι φήμες για τη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η αντίδραση του ηθοποιού

Μπέσσυ Μάλφα: «Είναι σκληρό και δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού – Θα μου άρεσε να παίξω στο Maestro» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 06:45