search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:09
MENU CLOSE

Νίκολας Κέιτζ: Εγκαταλείπει τον κινηματογράφο μετά από 45 χρόνια

05.12.2023 10:16
nicolas-keitz-new

Οριστικά πίσω του φαίνεται πως αφήνει τη μεγάλη οθόνη ο Νίκολας Κέιτζ, καθώς ο ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση στο εξής να επικεντρωθεί στην τηλεόραση.

«Μου αρέσει να παραμένω φρέσκος. Θέλω να πω, μου αρέσει να αλλάζω. Θέλω να τα κάνω όλα. Νιώθω ότι τα έχω κάνει, σε αυτό το σημείο -μετά από 45 χρόνια που το κάνω αυτό, με περισσότερες από 100 ταινίες- νιώθω ότι έχω πει λίγο-πολύ αυτό που είχα να πω στον κινηματογράφο. Και θα ήθελα να φύγω στο ζενίθ και να πω “αντίο”» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Χολιγουντιανός σταρ, μιλώντας στον «Uproxx».

«Νομίζω ότι πρέπει να κάνω ίσως τρεις ή τέσσερις ταινίες ακόμη πριν αποχωρήσω και μετά ελπίζω να αλλάξω φορμά και να πάω σε κάποιο άλλο πεδίο για να εκφράσω την υποκριτική μου. Θέλω να φύγω σε μία κορυφαία στιγμή μου όπως είναι το “Dream Scenario”. Αλλά έχω κι άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να εκπληρώσω, οπότε θα δούμε τι θα γίνει. Με ενδιαφέρει πολύ το immersion streaming σε τηλεοπτική σειρά επεισοδίων. Έχω δει πράγματα που μπορούν να γίνουν τώρα και δίνεται στους χαρακτήρες ο χρόνος για να εκφραστούν. Είδα τον Μπράιαν Κράνστον να κοιτάζει μια βαλίτσα για μια ώρα σε ένα επεισόδιο του “Breaking Bad”. Δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε αυτό σε μια ταινία μεγάλου μήκους, οπότε ίσως η τηλεόραση να είναι το επόμενο καλύτερο βήμα για μένα. Θα δούμε.

Το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει πραγματικά είναι το Μπρόντγουεϊ και δεν έχω κάνει τηλεοπτική σειρά. Έκανα έναν πιλότο που δεν τον πήραν, αλλά νομίζω ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο. […] Αυτός είναι ένας νέος κόσμος για μένα. Δεν έβλεπα τηλεόραση. Ο γιος μου, με μύησε σ’ αυτό και σκέφτηκα, εντάξει, υπάρχει κάτι εδώ» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: Οι φήμες για τη σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και η αντίδραση του ηθοποιού

Μπέσσυ Μάλφα: «Είναι σκληρό και δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού – Θα μου άρεσε να παίξω στο Maestro» (Video)

Σιλβέστερ Σταλόνε: Πιτσιρικάς λέει «απ’ έξω» τον μονόλογο του Ρόκι μπροστά του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:08