search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:59
MENU CLOSE

Ορέστης Τζιόβας για Πρωτοψάλτη: Υποκριτικό να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι (Video)

05.12.2023 13:49
protopsalti-tziovas-new

Για τη διαφορετικότητα αλλά και τον ρόλο που έχει παίξει το political correct στη δουλειά των κωμικών μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Breakfast@star» ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα τηλεπαιχνίδι που επρόκειτο να παρουσιάσει, μια δουλειά που, ωστόσο, δεν προχώρησε.

«Ήταν να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά τελικά ναυάγησε. Με ενδιαφέρει η παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού ή βραδινής εκπομπής με συνεντεύξεις.

Δεν θα έκανα πρωινό με γκόσιπ. Δεν είναι της αισθητικής μου αυτές οι εκπομπές. Είναι συν οτιδήποτε προστατεύει από προσβλητικά σχόλια ομάδες με οποιαδήποτε διαφορετικότητα.

Το political correct έχει κάνει τους κωμικούς να μη μπορούν να πουν τίποτα», είπε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το κομμάτι «Με τον Άδωνι για καφέ», χαρακτηρίζοντας την κίνηση της ερμηνεύτριας «υποκριτική».

«Είναι υποκριτικό το ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη χοντρός. Ο χοντρός είναι ένα χαρακτηριστικό, όπως ο λεπτός και ο ξανθός.

Το αρνητικό πρόσημο το δίνει η κοινωνία και όχι η λέξη. Δεν έχω χρόνο να δω τηλεόραση, ούτε αυτά που παίζω εγώ, έχω και προσωπική ζωή. Δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, είμαι σε σχέση και θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Την έχω πατήσει πολλές φορές από φίλους..  

Το μίσος προς τη διαφορετικότητα έχει να κάνει με το πρόβλημα που έχουμε με τον εαυτό μας. Το να θυμώσεις με τη σεξουαλικότητα του άλλου, σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αλκαίος – Έλντα Πανοπούλου: Μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφουν μαζί στη σκηνή (Videos)

Κουτσελίνη για Συνατσάκη: «Μην το συνεχίσουμε, δεν την τιμά» – Πώς απαντά για τις πλαστικές (Video)

Νίκολας Κέιτζ: Εγκαταλείπει τον κινηματογράφο μετά από 45 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:59