search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:03
MENU CLOSE

Ο Αταμάν υποδέχθηκε τον Ερντογάν στην τουρκική πρεσβεία – «Να οργανώσουμε φιλικό με Μητσοτάκη»

07.12.2023 16:15
ataman2-new

Ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Τσαγατάι Ερτζιγιές, και ο προπονητής του μπασκετικού Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν υποδέχθηκαν τον Ταγίπ Ερντογάν έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Ερντογάν και Αταμάν μίλησαν για ώρα έξω από την πρεσβεία της Τουρκίας, με τον Τούρκο πρόεδρο να ακούει χαμογελαστός τον Τούρκο τεχνικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Σημειώνεται ότι ο Αταμάν έφυγε με ειδική άδεια για λίγες ώρες από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού Aktor για το σημερινό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έφτασε στην τουρκική πρεσβεία για να υποδεχθεί στην Αθήνα τον Τούρκο πρόεδρο ως ο πιο εξέχων Τούρκος πολίτης που εργάζεται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον διάλογο που είχαν, ο Ερντογάν είπε στον Αταμάν«Είπα στον Μητσοτάκη πως παίζω μπάσκετ. Μου είπε πως παίζει κι αυτός. Να οργανώσουμε ένα φιλικό όταν έρθει στην Άγκυρα».

Συνδέονται με στενή φιλία και έχουν επικοινωνήσει αρκετές φορές στο παρελθόν, όταν ο έμπειρος προπονητής εργαζόταν σε συλλόγους της χώρας του, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν αμφότεροι εντός της πρεσβείας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας κατευθύνθηκε στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα αφότου ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα

Ο Ταγίπ Ερντογάν συναντήθηκε με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης και μέλη της οικογένειας του Αχμέτ Σαδίκ.  

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Κάθε μήνα η καταμέτρηση κατανάλωσης (video)

Ερντογάν: Διάλογος με τον Κωστίδη στο δρόμο για το Μαξίμου – «Ελπίζω να βγάλετε και τις ανάλογες ειδήσεις»

Φωτιά σε κτίριο στο κέντρο της Αθήνας: Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 16:03