search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 05:41
MENU CLOSE

Βόλεϊ: Επεισόδια στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Χαροπαλεύει ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από ναυτική φωτοβολίδα – «Έφτασε ετοιμοθάνατος» λέει γιατρός (Videos)

08.12.2023 00:24
astunomikos_bolei
Screesnhot

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό, έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη», με αποτέλεσμα να διακοπεί το ντέρμπι.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας έφτασε στο Γενικό Κρατικό με αιμορραγικό σοκ. Γιατρός από το Γενικό Κρατικό δήλωσε μάλιστα στο i – eidiseis ότι o αστυνομικός «Είχε ρήξη της αριστερής μοιραίας αρτηρίας στο πόδι» και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Πώς τραυματίστηκε ο αστυνομικός

Σύμφωνα με την Αστυνομία όλα ξεκίνησαν όταν περίπου 120 άτομα βγήκαν έξω από το κλειστό και πέταξαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χρήση χημικών.

Στο 11-17 του 2ου σετ ο αγώνας σταμάτησε, καθώς εκτός του γηπέδου υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη. Αποτέλεσμα ήταν μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

Η έντονη οσμή μπήκε και μέσα στο κλειστό, με τους διαιτητές της αναμέτρησης να διακόπτουν το ματς, μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό με ασθενοφόρο άμεσα παρόλο που το νοσοκομείο δεν εφημερεύει.

Βίντεο από τη στιγμή του τραυματισμού

Όλη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας (υπουργός, αρχηγός και γενικός γραμματέας) μετέβησαν στο νοσοκομείο.

Κατά άλλες πληροφορίες η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε για ώρα μέσα στον μηρό του άνδρα των ΜΑΤ και συνέχιζε να καίει, προκαλώντας μεγάλη ζημιά.

Στην Κατεχάκη υπάρχει τεράστιος αναβρασμός και στο γήπεδο έχουν φτάσει ενισχύσεις της ΕΛ.ΑΣ. για μαζικές συλλήψεις. Στο σημείο έχει γίνει έντονη χρήση χημικών. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία δεν επιτρέπει σε κανέναν να φύγει από το γήπεδο του Ρέντη μέχρι να αποδειχτεί ποιος έριξε τη φωτοβολίδα.

Η απόφαση για τη διακοπή του αγώνα

Λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε οι παίκτες και των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια και αρκετή ώρα αργότερα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα. 

Ο παρατηρητής του αγώνα πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση και να κλείσει το φύλλο αγώνα σήμερα, μεταφέροντας την υπόθεση στη διοργανώτρια αρχή η οποία θα αποφασίσει εάν και πότε θα συνεχίσει την αναμέτρηση.

Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι τα επεισόδια έγιναν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», όμως η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό γήπεδο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Νέα «αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού – Έχασε με 71-68 από την αποδεκατισμένη Εφές

Super League: Δεν ορίζει διαιτητές η ΚΕΔ – Αναβάλλεται η 14η αγωνιστική

Ο Νικ Κύργιος ανοίγει σελίδα στο OnlyFans

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07