search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:45
MENU CLOSE

Καίτη Φίνου: «Οι χοντροί άνθρωποι πρέπει να προσέχουν το ντύσιμό τους, δεν είναι όλα για όλους»

11.12.2023 10:45
kaiti-finoy-new

Στην πολιτική ορθότητα και τα σχόλια που ακούν συχνά οι άνθρωποι που έχουν κάποια κιλά παραπάνω αναφέρθηκε η Καίτη Φίνου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός επισήμανε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη λέξη «χοντρή», αλλά με την αγένεια, ενώ τόνισε ότι το σώμα θα πρέπει να καθορίζει και τα ρούχα που θα πρέπει κάποιος να επιλέξει να φορέσει.

«Οι χοντροί άνθρωποι θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους. Όχι, δεν είναι όλα για όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι στις μέρες μας όλα τα έχουμε ονομάσει «bullying»

«Εγώ χρησιμοποιώ τις λέξεις όπως είναι, δεν με απασχολεί το politically correct. Παχιά σημαίνει να έχω δέκα κιλά παραπάνω, άλλο να έχω τριάντα.

Γιατί να με ενοχλήσει αν κάποιος με αποκαλέσει χοντρή; Να μου πουν ότι χόντρυνα κάποιοι που δεν γνωρίζω, εντάξει, αλλά αν με σταματήσει κάποια άγνωστη στο δρόμο και μου πει “είσαι χοντρή”, θα της πω: “To ξέρω, κυρία μου, αλλά θα μπορούσατε να το πείτε αλλιώς, όπως ότι έχω παραπάνω κιλά”. Αν μου πει ο δημοσιογράφος ότι χόντρυνα, δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί ξέρω ποια είναι η πραγματικότητα. Αν μου πει ένα δεκαεξάχρονο “άντε, μωρή χοντρέλω” στα social media, δεν δέχομαι την αγένεια από ανθρώπους που ακόμη δεν έχουν διαμορφώσει άποψη για την κοινωνία. Αυτό με ενοχλεί, τίποτε άλλο. Χοντρή, ναι, αφού είναι, τι θα με πει; Οι χοντροί άνθρωποι, επίσης, θα πρέπει να προσέχουν το ντύσιμο τους. Όχι, δεν είναι όλα για όλους.

Δεν είναι να τα “βγάζει” μια γυναίκα 30, 40, 50 χρονών και να μάθουν και τα παιδιά τους, γιατί βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω… το θέαμα είναι αντιαισθητικό. Όπως είναι αντιαισθητικό κι όταν είσαι κόκαλο. Το βλέπουμε όμορφο αυτό το σώμα; Γιατί να λέμε ψέματα, ότι είναι ωραία όλα αυτά, τον χειροτερεύουμε τον άλλο. Αν μου πει ένας ξένος ότι έχασα κιλά, θα αναρωτηθώ, δεν μπορώ και το δούλεμα. Θέλω όλες οι ελληνικές λέξεις να υπάρχουν. Βρήκαμε και κολλάμε τη λέξη “μπούλινγκ” παντού. Μπούλινγκ “φάγαμε” κι εμείς οι ηθοποιοί, η γενιά του ’80».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης – Χρυσή Βαρδινογιάννη: Χώρισαν μετά από 5 χρόνια κοινής πορείας

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Η πρώτη μου γέννα ήταν τρομακτική – Το παιδί είχε σφηνώσει» (video)

Λάκης Γαβαλάς: «Εκτέθηκα όταν μπήκα φυλακή – Θεωρώ ότι ήμουν υπερεκτιμημένος από τους ξένους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 23:39