search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:02
MENU CLOSE

Κραουνάκης: Αντικατέστησε τη «χοντρή» που αφαίρεσε η Πρωτοψάλτη με «κουλή δεξιά» (Video)

04.12.2023 13:06
kraoynakis-protopsalti-new

Τη δική του αλλαγή στο τραγούδι «Με τον Άδωνι για καφέ» έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης έπειτα από την πρωτοβουλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει τη λέξη «χοντρή» από το το κομμάτι.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή του Θεάτρου Άλσος, ο στιχουργός και συνθέτης άλλαξε με τη σειρά του τους πολυσυζητημένους στίχους.

Ωστόσο, στόχος του δεν ήταν να εκφράσει τη στήριξή του στην απόφαση της ερμηνεύτριας. Συγκεκριμένα, αφού «έκοψε» τη φράση «χοντρή νευρικιά», την αντικατέστησε τραγουδώντας «κουλή δεξιά».

Το εν λόγω στιγμιότυπο σχολιάστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με τον παρουσιαστή να επισημαίνει ότι η φράση «κουλή δεξιά», φωτογραφίζει προφανώς την Άλκηστη Πρωτοψάλτη η οποία εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού και αποδεχόμενη την πρόταση του δήμου Αθηναίων, είχε ανεβεί σε ένα φορτηγό, τραγουδώντας στς γειτονιές της πρωτεύουσες. Μάλιστα, ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κραουνάκης: Η on air έκρηξή του για την αλλαγή της Πρωτοψάλτη

Λίγες ημέρες πριν, ο Σταμάτης Κραουνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», είχε αναφερθεί στο θέμα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του κυρίως για τις διαστάσεις που πήρε το εν λόγω ζήτημα.

«Όλοι οι πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη “χοντρή νευρικιά” του Άδωνι;» είπε αρχικά,ε νώ περογράφοντας την ιστορία γύρω από το πώς έγραψε τους στίχους, τόνισε: «Αν σου πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστη τη λέξη “τεκνά” που δεν ήθελε να την πει. Η τέχνη, το τραγούδι τα κάνει αυτά. Λογόκρινε κανείς τους ρεμπέτες;».

Διαβάστε επίσης:

Μυρτώ Αλικάκη: Τι είπε για το ξαφνικό «κόψιμο» του «Έρωτα Φυγά» (Video)

Beyoncé «Renaissance: A Film by Beyoncé»: Η αναμενόμενη ταινία της Queen B ήρθε στη χώρα μας

Δήμητρα Ματσούκα: Οι πρώτες δηλώσεις στην κάμερα μετά τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 18:02