search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Η άνοδος και η πτώση τεσσάρων celebrities που έχασαν τον έλεγχο (videos)

13.12.2023 10:50
celebrities

Η φήμη έχει τα καλά της έχει και τα κακά της – χρήματα, υστεροφημία, ανέσεις. Πολλοί διάσημοι υποθέτουν ότι δεν τους αγγίζει τίποτα. Όμως, βρίσκονται συνεχώς υπό τον έλεγχο του κοινού και το κοινό έχει τη δύναμη να κάνει cancel μια διασημότητα όταν ξεπερνά τα όρια. Η καριέρα ενός celebrity μπορεί να τερματιστεί πολύ εύκολα άπαξ και απογοητεύσει τους θαυμαστές του.  Δεν αρκεί να είσαι ταλαντούχος – πρέπει επίσης να είσαι οργανωμένος, ευγενικός, ευγενικός, προσαρμοστικός. Οι παρακάτω celebrities έχουν κάνει ακριβώς το αντίθετο. Ποιες ήταν οι στιγμές που γκρεμίστηκε η καριέρα τους;

Ellen Degeneres

Η παρουσιάστρια και κωμικός, Ellen Degeneres έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην αποδοχή των LGTBQI ατόμων σε κάθε επίπεδο. Έκανε το come-out της σε μια εποχή που δεν ήταν cool και δεν το κάνανε πολλοί εύκολα. Κάθε φορά που τελειώνει ένα επεισόδιό της ωθεί τους ανθρώπους να είναι ευγενικοί μεταξύ τους. Οι συνεργάτες της όμως αρχίζουν να μιλάνε αποκαλύπτοντας πως δεν ακολουθεί τις δικές της συμβουλές.

Πίσω από το ευχάριστο προσωπείο της στην εκπομπή κρύβει μια τοξική συμπεριφορά απέναντι στους συναδέλφους της. Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως οι παραγωγοί έχουν κλείσει μάτια και αυτιά ενώ δεν αφαίρεσαν κανένα προνόμιο της Degeneres παρότι είναι εκαιρετικά δύσκολη στη συνεργασία κι έχει υψηλές απαιτήσεις. Μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν η Ellen αποφάσισε να σταματήσει την εκπομπή της.

O.J. Simpson

Κάποτε ήταν από τους πιο αγαπημένους παίχτες του NFL κι αγαπημένη προσωπικότητα. Όλα άλλαξαν όταν η τηλεόραση προβλήθηκε η καταδίωξή του του στο white bronco μετά τον φρικτό φόνο της πρώην συζύγου του, Nicole Brown Simpson και του Ron Goldman. Στη δίκη του αιώνα, ο Simpson αθωώθηκε, όμως κρίθηκε υπεύθυνος στο πολιτικό δικαστήριο.

Παρόλο που έφυγε ελεύθερος, ο Simpson δεν επανήλθε ποτέ. Το 2007, τέθηκε υπό κράτηση για άλλη μια φορά, αυτή τη φορά κατηγορούμενος για εγκληματική συνωμοσία, απαγωγή, επίθεση, ληστεία και χρήση φονικού όπλου. Ο πρώην σταρ των Buffalo Bills καταδικάστηκε σε 33 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2017 αφέθηκε ελεύθερος.

Kanye West

Ο διάσημος ράπερ Kanye West ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, παντρεμένος και χωρισμένος με την Kim Kardashian, έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο των media με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ένα αντισημιτικό Tweet που του κόστισε χρήματα και φήμη.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο West δημοσίευσε tweet κατηγορώντας τους Εβραίους ότι ελέγχουν τον κόσμο και ότι καταστρέφουν όλους όσους πηγαίνουν ενάντια στα σχέδιά τους. Αυτό το tweet οδήγησε πρώτα στην αναστολή των λογαριασμών του στο Twitter και στο Instagram και στη συνέχεια να χάσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συμφωνίες αφού εταιρείες όπως η Adidas, η GAP και η Balenciaga αποφάσισαν να τερματίσουν τα συμβόλαιά τους με τον ράπερ.

Mel Gibson

Έχει υπάρξει από τους κορυφαίους και πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Όμως διάφορα περιστατικά οδήγησαν στην αρχή της πτώσης του. Το 2006 τον σταμάτησε η αστυνομία γιατί οδηγούσε μεθυσμένος. Ο Gibson αντί να συνεργαστεί άρχισε να εκτοξεύει αντισημιτικά σχόλια τα οποία διέρευσαν μέσω ΤΜΖ.

Το 2010, ο Γκίμπσον αντιμετώπισε για άλλη μια φορά προβλήματα με το νόμο, αφού η πρώην σύζυγός του κατέγραψε να την απειλεί και να χρησιμοποιεί ξανά ρατσιστικές συκοφαντίες. Το τμήμα του σερίφη του Λος Άντζελες εξέδωσε περιοριστικά μέτρα λόγω ενδοοικογενειακής βίας και εναντίον του ξεκίνησε έρευνα. Ο Gibson ήταν στη μαύρη λίστα του Χόλιγουντ για σχεδόν μια δεκαετία. Λόγω νομικών και προσωπικών του ζητημάτων, πλέον εργάζεται μόνο πίσω από την κάμερα αντί να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε επίσης:

Ελεωνόρα Μελέτη: Το τσιφτετέλι στην εκπομπή της που «γκρέμισε» το πλατό (Video)

Σπύρος Μπιμπίλας: Αν είσαι Αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι (Video)

Maxim’s: Το διάσημο εστιατόριο ξαναφέρνει την «Belle Epoque» στο Παρίσι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15