search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:46
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Αν είσαι Αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι (Video)

13.12.2023 08:54
mpimpilas-new

Για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και τα ζητήματα που έχει κληθεί να διαχειριστεί ως Πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- την ηλικία του, ενώ τόνισε ότι κάνει κάποιες θεραπείες προσώπου, όχι όμως επεμβατικές.

«Βάλαμε τον χρόνο κάτω. Πώς δεν λέω την ηλικία μου; Σε έναν μήνα κλείνω τα 68. Γιατί να μην το πω; Έχω κάνει κάτι ρυτιδούλες. Κάνω μόνο μεσοθεραπείες μία φορά κάθε 4-5 μήνες. Ούτε μπότοξ, ούτε τίποτα. Αν δεις, έχω ρυτίδες στο πρόσωπο. Πώς αλλιώς θα έκανα τους μεγάλους ρόλους που κάνω;» είπε, ενώ μιλώντας για τη συνδικαλιστική του δράση υπέρ του κλάδου του, τόνισε:

«Λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα πάρα πολλών ηθοποιών με τα τιμολόγια, που είχαν μπλοκαριστεί οι ανεργίες τους. Δεν μπορούσαν να πάρουν εποχικά επιδόματα, επιδόματα ανεργίας. Ο αρμόδιος υπουργός, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάλαβε το πρόβλημα, μας κάλεσε, πήγαμε και στον ΟΑΕΔ και λύθηκε».

«Είμαι πολύ προσεκτικός στο θέμα της τεκνοθεσίας, το βασικό είναι να υπάρχει αγάπη. Και στα ετερόφυλα ζευγάρια, όταν προκύπτει ας πούμε ένα διαζύγιο, τα παιδιά περνάνε δύσκολα. Είναι και θέμα παιδείας, αν τα παιδιά καταλάβουν από το σχολείο ότι οικογένεια είναι άνθρωποι που τους αγαπούν», απαντά ο Σπύρος Μπιμπίλας για το φλέγον ζήτημα των τελευταίων εβδομάδων, ενώ αναφερόμενος στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επισημαίνει:

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου με ενέπνευσε ήδη από το Μακεδονικό, δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι Αριστερός δεν μπορείς να αγαπάς την πατρίδα σου όπως κάποιοι άλλοι. Μας ένωσε η αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Με διάφορα νομικίστικα τερτίπια την έβγαλαν από την ερευνητική επιτροπή για τα Τέμπη, γιατί είναι μία ισχυρή φωνή».

Διαβάστε επίσης:

Maxim’s: Το διάσημο εστιατόριο ξαναφέρνει την «Belle Epoque» στο Παρίσι

Το «κόλπο» του Τζορτζ Κλουνεϊ για να ηρεμούν τα δίδυμα: Η επίκληση στον «Άγιο Βασίλη» από τον… Ιούλιο  

Συγκινεί η Τζένιφερ Άνιστον για τον Μάθιου Πέρι: «Ήταν χαρούμενος, ήταν υγιής, ήταν ευτυχισμένος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44