search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:13
MENU CLOSE

Τα «γυρίζει» ο Οικονόμου μετά το «άδειασμα» από την ΕΛ.ΑΣ – «Ο 18χρονος περιέγραψε την ύπαρξη ενός “καθοδηγητή” αλλά δεν τον έχει κατονομάσει»

13.12.2023 15:26
oikonomou-new

Στροφή 180 μοιρών έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, μέσα σε λίγες ώρες μετά την διακήρυξη ότι «Έχει κατονομαστεί ο “καθοδηγητής”, έχουμε στοιχεία και τον αναζητούμε» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Λίγο μετά την προαναγγελία ότι θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις πέρα από αυτή του 18χρονου επισημαίνοντας πως ο άνθρωπος που τους προμήθευσε με φωτοβολίδες, πέτρες και ξύλα έχει κατονομαστεί και όλα τα στοιχεία που έχουν οι Αρχές στη διάθεσή τους αξιοποιούνται, η ΕΛ.ΑΣ προέβη σε …διορθωτική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία έγινε «λάθος» από τον υπουργό εν τη ρύμη του λόγου του και πως ο κ. Οικονόμου ήθελε να πει ότι «ο επικεφαλής έχει σκιαγραφηθεί».

Μιλώντας σήμερα ο κ. Οικονόμου στο Action24 είπε πως ότι ο 18χρονος που συνελήφθη για την επίθεση στον αστυνομικό, περιέγραψε την ύπαρξη ενός “καθοδηγητή” αλλά δεν τον έχει κατονομάσει.

«Με βάση λοιπόν αυτή την ομολογία, διάφορα στοιχεία που υπάρχουν και πληροφορίες που συλλέγονται, οι έρευνες των αρχών γίνονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καταλήξουμε, στο να βρούμε ποιος ήταν αυτός ο καθοδηγητής και στο να βρούμε και τους υπόλοιπους στη συμμορία, να αξιοποιήσουμε ό,τι έχουμε στα χέρια μας από ευρήματα, πληροφορίες, για να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της δολοφονικής επίθεσης και ενδεχομένως, μέσω αυτού του ξεκαθαρίσματος, να φτάσουμε και σε άλλα πράγματα σε παρόμοιες επιθέσεις», υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Διαβάστε επίσης:

Προϋπολογισμός: Ομαδικά πυρά στην κυβέρνηση από τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Κασσελάκης από Καλάβρυτα: Θέμα αρχής οι γερμανικές αποζημιώσεις – Πρέπει να βοηθήσουμε την κυβέρνηση αν τις διεκδικήσει (video)

ΝΔ: Απαντούν για την αυτοεξαίρεση της Ράπτη από την εξεταστική για τα Τέμπη – Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «κατενάτσιο» επί της διαδικασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06