search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:02
MENU CLOSE

Επεισόδια στου Ρέντη: Απειλές και δωροδοκία καταγγέλλει ο πατέρας του 18χρονου- «Πάρ΄ το πάνω σου και θα πάρεις λεφτά»                  

12.12.2023 16:36
renti 18xronos 543- new

Την ώρα που η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τους καθοδηγητές των επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη για τον βαρύτατο τραυματισμό του αστυνομικού καταγγέλλει ότι ο γιος του δέχθηκε απειλές αλλά και δωροδοκία.

Μιλώντας στον Alpha, τόνισε ότι κάποιοι φέρονται να είπαν στον 18χρονο «Πάρ΄ το πάνω σου και θα πάρεις λεφτά», ενώ έκανε λόγο για απειλές σε βάρος του γιου του ώστε να ομολογήσει ότι αυτός ήταν υπεύθυνος για την ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας κατά του αστυνομικού.

«Ο… πήγε και είπε ότι αυτός το έκανε. Πώς το έκανε; Τον είδες; Ή βρήκατε θύμα και βάλατε ένα παιδάκι που δεν ξέρει. Έχω ακούσει ότι τον απείλησαν. Ότι του είπαν ”πάρτο πάνω σου και θα σου δώσουμε και λεφτά’‘», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μητέρα 18χρονου: «Το παιδί μου το έμπλεξαν»

Αλλά και η μητέρα του 18χρονου, μιλώντας στο Star, ισχυρίστηκε πως «τον έμπλεξαν».

«Με πήρε τηλέφωνο ο γιος μου και έκλαιγε. Ήταν φοβισμένος και τρομοκρατημένος. Δεν είχε αυτά τα πράγματα το παιδί μου. Όλα αυτά ήταν εκεί από τους οργανωτές», περιέγραψε.

«Το παιδί μου ούτε παραβατικό είναι, ούτε χούλιγκαν ούτε οργανωμένος οπαδός ούτε τίποτα από όλα αυτά. Δεν είμαστε κακοί άνθρωποι, παρακαλάμε να γίνει καλά ο αστυνομικός», συνέχισε η μητέρα. 

Τέλος, αναφερομένη στη φωτοβολίδα, που ο ίδιος ο 18χρονος παραδέχτηκε στην αστυνομία πως έριξε, είπε πως: «Ενδεχομένως να μην είναι η δικιά του αυτή που χτύπησε τον αστυνομικό. Το παιδί μου το έμπλεξαν».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που «ξάφριζε» διαμερίσματα – Είχε στήσει «εργαστήριο» αντιγραφής κλειδιών

ΓΣΕΕ: «Η ακρίβεια ήρθε για να μείνει – Αυξήσεις στους μισθούς εδώ και τώρα»

Η πρώτη τεχνητή νοημοσύνη σε δημόσια υπηρεσία – Βοηθός των πολιτών στο gov.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42