ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 06:22
MENU CLOSE

«Καρφιά» Μαρινάκη για Κασσελάκη: Η ατομική ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση

15.12.2023 13:04

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με όσα είπε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra έδωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης. Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας», σημειώνει παράλληλα.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη:

Κοινωνικές ανάγκες είναι η αντιμετώπιση της εισαγόμενης ακρίβειας, η αναβάθμιση της Παιδείας και της Υγείας και η ταχύτερη απονομή Δικαιοσύνης.

Είναι όλα τα προβλήματα με τα οποία αναμετράται καθημερινά η Ελληνική Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis προσπαθώντας να βρει βέλτιστες λύσεις και να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα προς όφελος της κοινωνίας.

Ο κύριος Κασσελάκης προβάλλει την ατομική του ματαιοδοξία για επικράτηση έναντι του Πρωθυπουργού ως δήθεν συλλογική επιθυμία. Αλλά η ματαιοδοξία δεν αποτελεί πολιτική πρόταση.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: «Καρφιά» στους προκατόχους του για την αμυντική βιομηχανία – Ποιες αλλαγές σχεδιάζει στη θητεία

Σύνοδος Κορυφής: Τον Ιανουάριο η αναθεώρηση για το δημοσιονομικό πλαίσιο – Βέτο Όρμπαν για τη βοήθεια στην Ουκρανία

Γηπεδική βία: Το υπουργείο χάνει τον έλεγχο – Η εξέγερση των ΜΑΤ και τα μπρος πίσω με την έρευνα

ΠΕΜΠΤΗ 13.06.2024 03:43
Exit mobile version