search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 03:01
MENU CLOSE

Δάφνη Λαμπρογιάννη: «Δεν έβγαινα από το σπίτι, γινόμουν επιθετική με τον κόσμο»

17.12.2023 14:37
labrogianni

Για την απότομη αναγνώριση που ήρθε με την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου» το 2001, μίλησε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη σε συνέντευξή της.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, μιλώντας στο OW, αναφέρθηκε στο ρόλο της Αννέτας Μπεζαντάκου στην τηλεοπτική σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου» και αποκάλυψε πως η διαχείριση της δημοσιότητας την δυσκόλεψε εκείνη την περίοδο λόγω της αγοραφοβίας αλλά και της κατάθλιψης που βίωνε.

«Έχω ζοριστεί πολύ με το θέμα της δημοσιότητας, έχω περάσει από διάφορα στάδια. Την εποχή του “Είσαι το ταίρι μου” γινόταν της κακομοίρας. Δεν έβγαινα από το σπίτι μου, γινόμουν επιθετική με τον κόσμο», παραδέχεται η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

Και συνεχίζει: «Πρόσεχα πού θα πάω, έπρεπε να βεβαιωθώ ότι δεν θα έχει κόσμο. Είχα αγοραφοβία κανονικά. Όχι ότι τώρα είμαι καμία άνετη, απλώς ησύχασε το πράγμα γιατί μεγάλωσα, ξεφούσκωσε όλο αυτό με τη σειρά, με μάθανε κιόλας. Κατάλαβαν ότι τώρα είμαι μια μεγάλη κυρία, δεν είμαι κανένα είδωλο», απαντά η ηθοποιός.

«Είμαι και ένας άνθρωπος που είχα κατάθλιψη αρκετά χρόνια – με γιατρό, με φάρμακα και τα σχετικά. Στη δική μου περίπτωση, δεν βοηθούσε όλο αυτό που ζούσα με τη δημοσιότητα. Κατάλαβα με τα χρόνια ότι, ναι, τις περιόδους που δεν ήμουν πολύ στην επικαιρότητα, ήμουν καλύτερα. Όταν είμαι περισσότερο στην επικαιρότητα, γίνεται λίγο πιο έντονο. Κατάλαβα ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που δεν είμαι ελεύθερη να τα κάνω, όπως θα τα έκανα αν δεν με ήξεραν. Και κάπως έχω μάθει να οριοθετώ τους άλλους όταν είναι επιθετικοί απέναντί μου».

Διαβάστε επίσης:

Οι εκρηκτικές εμφανίσεις της Τάμτα και της Φουρέιρα στα MadWalk 2023 (Videos)

Συνατσάκη για Κουτσελίνη: «Δεν θα έβριζα ποτέ το παιδί κανενός»

Εξομολόγηση Αρναούτογλου: Έγραψα κασέτα για τον γιο του – «Αν δεν προλάβω να του τα πω»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06