search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:06
MENU CLOSE

«Βούτυρο στο ψωμί» του Κασσελάκη τα εσωκομματικά της ΝΔ 

17.12.2023 11:32
kasselakis_syriza_vouli

Τόσο καιρό ο Στέφανος Κασσελάκης και ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπιζαν την κριτική, ακόμα και τα χλευαστικά σχόλια γαλάζιων στελεχών για τα εσωκομματικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το κόμμα – και τα οποία έφτασαν ως τη διάσπαση. Τώρα, για πρώτη φορά, ο αρχηγός της αξιωματικης αντιπολίτυσης και τα στελέχη της είναι στην… απέναντι πλευρά. Να μπορούν να σχολιάζουν με τη σειρά τους τις γαλάζιες εσωκομματικές τριβές.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κασσελάκης άφησε αιχμές για τα εσωκομματικά της ΝΔ. Και φάνηκε ότι το έκανε με… μεγάλη ευχαρίστηση. Με έμφαση αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στάθηκε ιδιαίτερα στα «δίπολα» Σαμαρά – Γεραπετρίτη και Σαμαρά – Καιρίδη, ενώ έριξε βολές και κατά Άδωνι Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, ανέφερε, πως ο κ. Μητσοτάκης είναι «βαθιά γελασμένος» αν νομίζει ότι με το 41% έλαβε λευκή επιταγή. Αντιθέτως, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτό το ποσοστό έχει «πήλινα πόδια».

-Τόσο στην κοινωνία, που «αισθάνεται προδομένη».

-Όσο και εντός της ΝΔ

·       «όπου οι υποκλινόμενοι στον Ερντογάν βρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με όσους λένε “κακώς ήρθε στην Αθήνα ο Ερντογάν”, με προεξάρχοντα τον κ. Σαμαρά».

·       Και «οι οπαδοί του απάνθρωπου όρου “λαθρομετανάστες” βρίσκονται σε ευθεία σύγκρουση με εκείνους που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι μας λείπουν εργατικά χέρια και χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να μαζέψουν τις ελιές».

Πρόσθεσε πως είναι «όλοι εναντίον όλων μέσα στη ΝΔ», εκτός από τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, «ο οποίος έχει τη μοναδική ικανότητα του χαμαιλέοντα, να μεταμορφώνεται από Ελλαδέμπορα σε λαδέμπορα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Διαβάστε επίσης:

Το εκκρεμές Αθήνας – Άγκυρας και ο από μηχανής(Αμερικανός) θεός

Γκώσαμε από υποσχέσεις

Στο bazaar του ΚΕΘΕΑ βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ και την Φάρλι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01