search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:31
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Δήμο Αθήνας: «Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, γίνεται καθεστώς αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της»

19.12.2023 13:22
kasselakis-12

Τη νυχτερινή τροπολογία στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, με την οποία τίθενται εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανάπλασης Α.Ε.» ο Δήμαρχος Αθηναίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου που ανήκουν στην πλειοψηφούσα παράταξη, σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της», σχολιάζει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.”. Τώρα που δεν είναι, ο Κ. Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής! Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε τους λόγους» σημειώνει μεταξύ άλλων.

«Η νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και για άλλους “περιπάτους” με οσμή σκανδάλου», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Διαβάστε επίσης:

Καιρίδης «αδειάζει» Γεραπετρίτη για τη σημαία κατά της ενδοοικογενειακής βίας: «Θα πρέπει να κατανοούμε την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης»

Τροπολογία αυξάνει τις αποδοχές των εξωκοινοβουλευτικών υπουργών – Στις 408.000 η δαπάνη!

Βουλή: Άγρια κόντρα Άδωνι με Στίγκα:  «Θα μαζεύετε τη γλώσσα και το στόμα σας» – «40.000 ευρώ άξιζε ο πατριωτισμός σας» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31