search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:13
MENU CLOSE

Καβγάς Χρηστίδη – Νατσιού για τη ροζ σημαία: «Ψεκασμένες αντιλήψεις» – «Είσαι ανιστόρητος»

20.12.2023 12:25
xristidis-natsios

Μαίνεται η πολιτική αντιπαράθεση για τη ροζ σημαία που «κατέβηκε» με εντολή Γεραπετρίτη από το ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη, προκαλώντας αντιδράσεις και εντός της ΝΔ.

«Η κυβέρνηση δίνει έκφραση στις ψεκασμένες αντιλήψεις του κ. Νατσιού και κάποιων λίγων ακροδεξιών», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Χρηστίδης από το ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας τη θλίψη του για τη στάση της κυβέρνησης. Ο κ. Χρηστίδης έδωσε παράλληλα, συγχαρητήρια στον πρόξενο της Νέας Υόρκης.

«Ο κ. Χρηστίδης είναι ανιστόρητος. Να θυμίσω ότι η σημαία ήταν αναρτημένη στο προξενείο της Νέας Υόρκης. Δεν ήταν σε γκαλερί», σχολίασε ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός που πρώτος αναφέρθηκε στο έργο της εικαστικού Γεωργίας Λαλέ με τη ροζ σημαία που δημιούργησε από σεντόνια κακοποιημένων γυναικών. Σύμφωνα με τον κ. Νατσιό δεν μπορεί να είναι ψεκασμένοι όσοι υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια της πατρίδας.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο Παύλος Χρηστίδης έκανε λόγο για απόψεις ακραίας πατριδοκαπηλίας, που δεν έχουν καμία σχέση με το έθνος και την πατρίδα και είναι επικίνδυνες. «Οι άνθρωποι που θεωρούν ότι βγαίνουν καλικάντζαροι τα Χριστούγεννα είναι επικίνδυνοι για την δημοκρατία κα την κοινωνική συνοχή», τόνισε και υπογράμμισε ότι το πρόβλημα είναι της ΝΔ που αποδέχεται και γίνεται απολογήτρια αυτών των αντιλήψεων.

Με την απόφαση Γεραπετρίτη συμφώνησε ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης.

Διαβάστε επίσης:

Τροπολογία για servicers: Ο ελιγμός της κυβέρνησης που απέτρεψε τελευταία στιγμή το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας από ΣΥΡΙΖΑ

Το πρόβλημά τους δεν είναι η σημαία. Το μήνυμα είναι

Γιάννης Ραγκούσης: «Παροιμιώδης κωλοτούμπα της ΝΔ» και «ιδεολογικό Βατερλό της Δεξιάς» η τροπολογία για τους μετανάστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:13