search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:03
MENU CLOSE

Σε όξυνση ο ανταγωνισμός για την κορυφή της τηλεθέασης – Πρώτη η «Γη της ελιάς» και την Τρίτη

20.12.2023 18:12
gi_elias

Η διαφορά που έχει «χτίσει» η σειρά «Η γη της ελιάς», από τον ανταγωνισμό, τής επέτρεψε να παραμείνει πρώτη στις τηλεπροτιμήσεις παρά την απώλεια μέρους της δυναμικής της.

Σταθερός παράμεινε ο «Σασμός» και στην θέση κατάταξης και στην απόδοση του, ενώ η «Μάγισσα» πήγε στην τρίτη έχοντας βελτιωμένη τηλεθέαση σε σχέση με τη Δευτέρα.

Αυτό είχε ως συνέπεια να υποχωρήσει η σατιρική εκπομπή «Ράδιο αρβύλα» κατά ένα σκαλοπάτι με μικρή απώλεια τηλεθέασης (0,2%) σε σχέση με προχθές, ήταν όμως ικανή, συνδυαστικά με το καλύτερο ποσοστό που πέτυχε η «Μάγισσα» για να είναι τέταρτη στη σειρά προτιμήσεων, με βάση τις μετρήσεις της Nielsen.

Τα πάνω της πήρε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» ελλείψει και ισάξιας αντιπάλου, όπως ήταν ο «Έρωτας φυγάς» του Open. Η σειρά του Alpha αποτέλεσε την πέμπτη επιλογή των τηλεθεατών από το σύνολο των προγραμμάτων της ημέρας και το χθεσινό επεισόδιο είχε καλύτερη τηλεθέαση από το προχθεσινό.

Το «Ναυάγιο» κατετάγη έκτο χθες, από πέμπτο δημοφιλέστερο που ήταν την Δευτέρα, χωρίς όμως μεγάλες απώλειες.

Τα τηλεπαιχνίδια «Ο τροχός της τύχης» και «The chase» φαίνεται καθένα έχει το κοινό του. Στην μεταξύ τους κόντρα, χθες, επικράτησε το τηλεπαιχνίδι του Star.

Ένατο καλύτερο της ημέρας ήταν το «Live news» και δέκατο σε προτιμήσεις το επεισόδιο της σειράς «Παγιδευμένοι».

Διαβάστε επίσης:

Πολωνία: Η κυβέρνηση Τουσκ «τελείωσε» τους επικεφαλής των δημόσιων ΜΜΕ

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Action 24: Ο νέος δήμαρχος Αθήνας Χάρης Δούκας στην πρεμιέρα της εκπομπής «EQ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06