search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:51
MENU CLOSE

Action 24: Ο νέος δήμαρχος Αθήνας Χάρης Δούκας στην πρεμιέρα της εκπομπής «EQ»

20.12.2023 11:17
doukas_action24_new

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ανοίγει τον κύκλο συνεντεύξεων στη νέα εκπομπή «EQ» -διεθνής συντομογραφία της συναισθηματικής νοημοσύνης- (21.00, Action 24) που παρουσιάζει η ‘Ελενα Παπαβασιλείου.

Ο Χάρης Δούκας στη συνέντευξη η οποία βιντεοσκοπήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου, μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Αθήνα, την οικογένεια, τις φιλίες και την αγάπη του για τις φυσικές επιστήμες.

Επιμένει στην ατζέντα για το κλίμα και την ανάγκη ενίσχυσης των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ως μοναδική εναλλακτική λύση στο ενεργειακό πρόβλημα, ενώ δεν διστάζει να εκφράσει το άγχος αλλά και την προσμονή του για τα νέα του καθήκοντα ως δήμαρχος.

Μαζί με την παρουσιάστρια της εκπομπής πήγαν στο 104ο Δημοτικό Σχολείο του δήμου Αθηναίων και με αφορμή την επίσκεψη αυτή, συζητούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτιριακές υποδομές του Δήμου.

Μέσα από τον διάλογο, η εβδομαδιαία εκπομπή «EQ» θέλει να επιχειρεί  μια πολυθεματική προσέγγιση, πάνω σε ζητήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Στη συνέχεια, διευρύνει την αναζήτηση αυτή παρουσιάζοντας μέσα από βίντεο-ρεπορτάζ, στοιχεία για την ελληνική, ευρωπαϊκή αλλά και την παγκόσμια κοινότητα.

«Τελικός στόχος κάθε επεισοδίου, είναι μια ολοκληρωμένη παρουσίαση θεμάτων που μας αφορούν όλους», ενημερώνει η παρουσιάστρια και ο σταθμός.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision 2004: Οι εκπρόσωποι του Ισραήλ το 2009 ξανατραγουδούν για την ειρήνη

Τηλεθέαση: «Κονταροχτυπήθηκαν» για την πρωτιά Mega – ANT1

ΕΡΤ: Ο Ζούλας δεν επέτρεψε ερωτήσεις από δημοσιογράφους στην πρώτη γνωριμία με τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 11:50