search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:31
MENU CLOSE

Χάρης Δούκας για Πανεπιστημίου: Δεν έχουμε μάθει ακόμα πόσο κόστισε, δεν πρέπει; (video)

20.12.2023 08:27
xaris_doukas_new

Συνέχεια στην κόντρα του με την κυβέρνηση με αφορμή την τροπολογία που τον θέτει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανάπλασης ΑΕ» έδωσε χθες (19/12) ο νέος Δήμαρχος Αθήνας Χάρης Δούκας.

«Εκκρεμεί πάντως από την προεκλογική περίοδο μια απάντηση, μιας και είπατε για την Πανεπιστημίου. Πόσο κόστισε η Πανεπιστημίου; Δεν έχει απαντηθεί ακόμα αυτό. Δεν πρέπει να το μάθουμε;», δήλωσε μιλώντας στο ΚΟΝΤΡΑ 24 και στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη.

«Πόσο κόστισε τελικά αυτή η ιστορία και μια δεύτερη ερώτηση που έχω κάνει, πότε θα τελειώσει αυτή η ιστορία; Γιατί είναι ακόμα ανοιχτή η Πανεπιστημίου, κάνουν έργα. Τέσσερα χρόνια την σκάβουνε. Δεν έχουν απαντηθεί αυτά τα δύο», πρόσθεσε ο Χάρης Δούκας.

«Η κυβέρνηση μου δένει τα χέρια και μου παίρνει τα κλειδιά των υποδομών», δήλωσε για την τροπολογία ο Χάρης Δούκας προσθέτοντας ότι ελπίζει πως θα υπάρξει «ανατροπή» στη βουλή έστω και την τελευταία ώρα και δεν θα ψηφιστεί.

Ο Χάρης Δούκας την χαρακτήρισε εκ νέου σκανδαλώδη λέγοντας ότι ήρθε λίγο πριν αναλάβει τα καθήκοντά του και πως βγάζει εκτός από τη διοίκηση τον Δήμο της Αθήνας και κάθε αιρετό της ΚΕΔΕ και πως είναι της λογικής «οι Δήμαρχοι είναι πελάτες της κυβέρνησης».

«Επιδιώκω τη συνεργασία», τόνισε αναφερόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από την κυβέρνηση για την τροπολογία ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει προσωπική κόντρα αφού «το θέμα δεν είναι προσωπικό».

Τέλος, σχετικά με την φημολογούμενη κάθοδό του για την προεδρία της ΚΕΔΕ, ο Χάρης Δούκας σημείωσε ότι σύντομα θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο – Αθλητική βία και μη κρατικά πανεπιστήμια στο επίκεντρο

«Golden boys» οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί με μισθό σχεδόν 7.500 ευρώ

Ροζ σημαία: «Άδειασε» Γεραπετρίτη η Μπακογιάννη – «Διαφωνώ με αυτό που έγινε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:31