search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Τι κρύβει ο Μεγάλος Περίπατος – Ο Πολάκης καταγγέλλει 

20.12.2023 10:39
POLAKISPAVLOS

Την τροπολογία που θέτει εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ανάπλασης Α.Ε. τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, και που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σχολιάσε στο X και ο Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην Υπουργός αναφέρει ότι «το καθεστώς» προχώρησε σε αυτήν την κίνηση προκειμένου να μην ελεγχθεί το κόστος του Μεγάλου Περιπάτου, κάνοντας μάλιστα λόγο για «μίζες».

Συγεκριμένα έγραψε:

«Για να μην ελεγχθεί ο «Μεγάλος Περίπατος-Περίδρομος» του Μπακογιάννη, με τροπολογία το ΚΑΘΕΣΤΩΣ, βγάζει τον Δήμο της Αθηνας απο την εταιρεία «Ανάπλαση Α.Ε.».

Για να μην αποκαλυφθεί πως αγοράστηκαν φοίνικες των 6000 ευρώ και σιδερένια παρτέρια των 5.000!! ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ…»

Διαβάστε επίσης:

Χάρης Δούκας για Πανεπιστημίου: Δεν έχουμε μάθει ακόμα πόσο κόστισε, δεν πρέπει; (video)

ΠΑΣΟΚ: Γιατί η κυβέρνηση φοβάται τον Χάρη Δούκα – Σκληρή σύγκρουση με τη Νέα Δημοκρατία 

Θύελλα για την «Ανάπλαση ΑΕ» που θέτει εκτός ΔΣ τον Δήμαρχο Αθηναίων – Ο Μπακογιάννης περιμένει και… συγγνώμη από τον Δούκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31