search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:22
MENU CLOSE

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς (Video)

21.12.2023 21:15
mavrikios-zisi-new

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μέσα από την εκπομπή «Έλα να δεις» επιβεβαίωσε δημοσίευμα πως η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση, είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η εγκυμοσύνη της Ιλάειρας Ζήση ισχύει, όμως ο ίδιος δεν ήθελε η είδηση να διαρρεύσει, αφού δεν το είχαν ανακοινώσει πρώτα οι ίδιοι.

«Είναι καλό, όταν κάτι είναι προσωπικό, να αφήνουμε ένα ζευγάρι, μια μανούλα, έναν μελλοντικό πατέρα, την ώρα που θα αισθανθεί την ανάγκη, να το πει εκείνος. Ειδικά όταν έχει υπάρξει ένα παρελθόν, που δεν ήταν έτσι όπως το ήθελε το ζευγάρι. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αγαπώ πάρα πολύ τη γυναίκα μου. Είμαι πιο ερωτευμένος από ποτέ», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Διαβάστε επίσης:

«Έφοδος» της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού: Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και κινητά

Βεργίνα: Γιατί ο νεκρός είναι ο Φίλιππος Β’ – Τέλος στους ισχυρισμούς Αρβελέρ περί τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου βάζει η Αγγελική Κοτταρίδη

Γιώργος Αλκαίος: «Γνώρισα τη μητέρα μου στα 16, για εμένα μάνα μου ήταν η γιαγιά μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:22