search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:27
MENU CLOSE

Όλιβερ: Η συνωμοσία της σιωπής και οι φήμες ότι ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί – Γιατί δεν αποκαλύπτεται το όνομα (video)

21.12.2023 10:12
OLIVER1812

Γνωστό επιχειρηματία της Αράχωβας και μάλιστα με πολιτικές διασυνδέσεις φέρεται να κατονομάζουν στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις πολλοί παράγοντες, που παρακολουθούν την υπόθεση του Όλιβερ, ως τον άνθρωπο που κακοποίησε και σκότωσε το χάσκι. Και μάλιστα ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για μία «έφεση» σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Κατά ένα περίεργο τρόπο, που παραπέμπει σε συνωμοσία της σιωπής, φαίνεται ότι όλοι στο φημισμένο, αν όχι και υπερεκτιμημένο, θέρετρο της Βοιωτίας γνωρίζουν το όνομα του ανθρώπου, αλλά περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η κακοποίηση του δύσμοιρου Όλιβερ δεν αμφισβητείται πλέον και μάλιστα αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ακόμα και έκθεση από το εξωτερικό, που θα επιβεβαιώνει όσα φριχτά κατέγραφε η πρώτη έκθεση της κτηνιάτρου.

Πλέον όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να γίνει η αποκάλυψη και να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Και οι υποψίες των πιο καλοπροαίρετων οδηγούν στο συμπέρασμα ότι για να εξυφανθεί τις προηγούμενες ημέρες προσπάθεια συγκάλυψης, ο δράστης δεν είναι τυχαίο πρόσωπο.

Η νέα κατάθεση και η διορία

Κι ενώ η αγωνία κορυφώνεται, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη νύχτα που βασανίστηκε ο σκύλος.

Ο μάρτυρας φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πάλι πληροφορίες ενώ στη νέα του κατάθεση φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα πως αυτό βρίσκεται σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε το σκυλί.

Παράλληλα, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της Κακοποίησης Ζώων, Μάρθα Πουλτίδου έδωσε και διορία 48 ωρών στον δράστη να αποκαλύψει την δράση του αλλιώς θα αποκαλύψει αυτή την ταυτότητά του.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στον ανακριτή ο νοσηλευτής που κατηγορείται ότι βίασε 23χρονη ασθενή

Άνοιξε η παραλιακή μετά την έντονη βροχόπτωση – Κυκλοφοριακό χάος στον Κηφισό (video/photos)

Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 12:26