search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:49
MENU CLOSE

Survivor: Βροχή τα ευρόπουλα για τους «Διάσημους» – Οι επαγγελματίες που ετοιμάζουν βαλίτσες

27.12.2023 10:49
survivor–new

Ένδεκα και σήμερα απομένουν για την έναρξη του έβδομου «Survivor» του ΣΚΑΪ το οποίο είναι σα να επιστρέφει στα βασικά του αλλά με αυξανόμενο βαθμό δυσκολία και συνθήκες που θα αποτελούν «γόνιμο έδαφος» για οξυμένο ανταγωνισμό και «αγάπη μόνο» μεταξύ των παικτών.

Η παραγωγή για να κάνει το προϊόν ελκυστικό, «επενδύει» σε τσεκαρισμένους- από κάθε άποψη- παίκτες και δεν φείδεται χρημάτων.

Λέγεται ότι κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του άσσου της ΑΕΚ Σάββα Γκέντζογλου ώστε να πλαισιώσει το τιμ των «Διάσημων». Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να εντάξει τον ποδοσφαιριστή στο ριάλιτι. Φαίνεται ότι ωρίμασαν οι συνθήκες. Κύκλοι περί την παραγωγή ο παίκτης αξίωσε 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής στο πρόγραμμα.

Λέγεται ότι έδωσαν τα χέρια. Ο Ιλίτζαλι πολύ θα ήθελε και την Αγγελική Ηλιάδη στο πρόγραμμα έτσι για χάρη των παλιών καλών καιρών.

Έτοιμοι προς αναχώρηση επίσης είναι Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Πούμπουρας και Δημήτρης Βλάχος οι οποίοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τις εξετάσεις του για να ταξιδέψουν στην Καραϊβική.

Επίσης οι συζητήσεις με την Όλγα Πηλιάκη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Μένει να φανεί αν θα κλειδώσει και η συμμετοχή της «χρυσής» στο τριπλούν Βούλας Παπαχρήστου.

Για κάθε βδομάδα παραμονής των «Διασήμων» το ποσό θα είναι περί τα 7.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 7 Ιανουαρίου

Σπίτι με το MEGA: Λαμπερό χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με τον Πάνο Κιάμο

Fame Story: Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε ο μεγάλος τελικός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 09:46