search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:21
MENU CLOSE

Survivor: Όλα έτοιμα για την έναρξη στις 7 Ιανουαρίου 2024

21.12.2023 15:03
lianos-survivor

Αντίστροφη μέτρηση για το «Survivor».   Το ριάλιτι σόου εντάσσεται στο πρόγραμμα του Σκάι ανήμερα τ’ Αγιαννιού.  Στις 7 Ιανουαρίου. Που σημαίνει ότι όλα είναι έτοιμα.

Στις 21.00 της ημέρας εκείνης «ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου 24 παίκτες θα ζήσουν για τους επόμενους μήνες την απόλυτη εμπειρία επιβίωσης. Εκεί, όπου φέτος Διάσημοι και Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες», λανσάρει επισήμως το κανάλι του Φαλήρου και κάνει λόγω για «δυναμικές προσωπικότητες» που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, παίκτες οι οποίοι «θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor».

Σε μια προσπάθεια να ανανεωθεί το πρόγραμμα και να τονωθεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, το σόου δοκιμασιών θα διαθέτει ανανεωμένους στίβους «μάχης» οι οποίοι «θα φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις», ενώ  οι νέοι κανόνες θα θέσουν σε δοκιμασία τα όρια «Διάσημων» και «Μαχητών» με αποκορύφωμα τη διαδικασία αποχώρησης.

Επιβεβαιώνεται, εξάλλου, με όσα δημοσιοποίησε ο  σταθμός ότι καταργείται η ψηφοφορία του κοινού σε όλες τις διαδικασίες αποχώρησης.

Διαβάστε επίσης:

Φάρμα: Απόψε ο μεγάλος Τελικός στο Star (video)

Ταινίες πρώτης προβολής: Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει ως Aquaman

ΕΡΤ: Νέα αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος – 190 εκατομμύρια πληρώνουν ήδη τα νοικοκυριά 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:20