search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:02
MENU CLOSE

Φάρμα: Απόψε ο μεγάλος Τελικός στο Star (video)

21.12.2023 14:02
farmafinal

Η «Φάρμα» επέστρεψε φέτος στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του Star και παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που χάρισε στο κοινό απίστευτες ατάκες και ξεχώρισε για τον επαγγελματισμό, την αμεσότητα και το χιούμορ, που τον χαρακτηρίζουν.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star, ο Γιώργος Γιαννακίδης και ο Αλέξανδρος Τέλλιος θα ζήσουν τον Μεγάλο Τελικό της «Φάρμας», διεκδικώντας τη νίκη και το σπουδαίο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Οι δύο φιναλίστ έζησαν την περιπέτεια της «Φάρμας» με ειλικρίνεια και αγάπη και έγιναν φίλοι. Ο Γιώργος Γιαννακίδης δήλωσε για τον αντίπαλό του ότι «το ταξίδι είναι καλύτερο που το πέρασα μαζί του» και ο Αλέξανδρος Τέλλιος παραδέχθηκε ότι «υπήρχε στιγμή που είχα κουραστεί πολύ ψυχολογικά κι ο Γιαννακίδης με βοήθησε πολύ σε αυτό. Μου έλεγε πόσο πολύ θέλει να μείνω στο παιχνίδι».

Ο 32χρονος Γιώργος Γιαννακίδης με καταγωγή από το Βατερό Κοζάνης είναι αγρότης στο επάγγελμα και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις Mixed Martial Arts (MMA συντομογραφία) και όταν μπορεί κάνει και ταξίδια με τη μηχανή του. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, ενώ στο χθεσινό επεισόδιο έμαθε ότι η σύζυγός του περιμένει το τρίτο τους παιδί! Η κοσμοθεωρία του άλλαξε τη στιγμή που έγινε πατέρας, προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’ αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα. Άλλωστε οι κόρες του ήταν ο λόγος που μπήκε στη «Φάρμα», αφού θέλει να είναι περήφανες για αυτόν. Πλέον έχει έναν ακόμα λόγο για να παλέψει για τη νίκη στον τελικό της «Φάρμας»!

Ο 26χρονος Αλέξανδρος Τέλλιος, με τα piercings και τα εντυπωσιακά tattoos, είναι γυμναστής με καταγωγή από τη Λάρισα και τα τελευταία χρόνια μένει Αθήνα. Παράλληλα με τη γυμναστική ασχολείται με το modeling και δουλεύει σεζόν σε χώρους εστίασης. Παλιότερα έτρωγε κρέας 7 μέρες την εβδομάδα αλλά επηρεάστηκε από την κοπέλα του και πλέον είναι vegetarian. Έχει ζήσει την αγροτική ζωή δίπλα στους παππούδες του, από τους οποίους έμαθε ότι είναι καλύτερο να παράγεις τα δικά σου προϊόντα. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του πεισματάρη, εγωιστή και ειλικρινή και όταν μπήκε στη «Φάρμα» δεν φοβόταν τις κακουχίες, που θα αντιμετώπιζε, αλλά τον ισχυρό του χαρακτήρα, που ίσως τον δυσκόλευε στη συγκατοίκηση με τους άλλους παίκτες. Στη «Φάρμα» ξεπέρασε τα όρια του, αλλά δεν έχασε ποτέ το μέτρο και την ταπεινότητα, που τον χαρακτηρίζουν. Ο τελικός ήταν από την αρχή ο στόχος του και τώρα θέλει να είναι ο νικητής!

Διαβάστε επίσης:

Ταινίες πρώτης προβολής: Ο Τζέισον Μομόα επιστρέφει ως Aquaman

ΕΡΤ: Νέα αύξηση στο ανταποδοτικό τέλος – 190 εκατομμύρια πληρώνουν ήδη τα νοικοκυριά 

Η Disney γιορτάζει τα 100 της χρόνια – Μια μικρή ανασκόπηση της κληρονομιάς της (videos/photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 22:57