ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Εορταστικό ωράριο: Έτσι θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ, τράπεζες και καταστήματα μέχρι τις 2 Ιανουαρίου

30.12.2023 09:25

Με εορταστικό ωράριο  λειτουργούν και σήμερα, Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Αναλυτικά, τα καταστήματα της πρωτεύουσας θα είναι ανοιχτά σήμερα από τις 9 π.μ μέχρι τις 6μμ ενώ αύριο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Κυριακή 31 Δεκεμβρίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 π.μ μέχρι τις 6μμ. Την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου  2024 και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου τα μαγαζιά θα είναι κλειστά.

Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, τράπεζες και πολυκαταστήματα

Σημειώνεται δε πως τα περισσότερα σούπερ μάρκετ αναφέρουν στις ιστοσελίδες τους πως θα είναι κλειστά στις 2 Ιανουαρίου, ωστόσο ορισμένα θα είναι ανοιχτά και θα λειτουργήσουν από τις 8 π.μ μέχρι τις 9 μμ .Συνεπώς όσοι θέλουν να κάνουν τα ψώνια τους  την ημέρα αυτή θα πρέπει ενημερωθούν από τις ιστοσελίδες των σούπερ μάρκετ για το εάν θα λειτουργήσουν. Ενώ κανονικά λειτουργήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2024  όλες οι τράπεζες,  οι δημόσιες υπηρεσίες και τα ΕΛΤΑ καθώς δεν θεωρείται η ημέρα αυτή αργία.

Όσον αφορά το ωράριο λειτουργίας των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων επισημαίνεται πως σήμερα, Σάββατο θα είναι ανοιχτά από τις 10 π.μ μέχρι 8 μμ , την Κυριακή από 11 π.μ έως 8 μμ ενώ την Δευτέρα, 1η Ιανουαρίου 2024 θα είναι κλειστά. Ενώ την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ορισμένα θα λειτουργήσουν 10 π.μ μέχρι τις 9 μμ  και κάποια θα παραμείνουν κλειστά. Για αυτό τον λόγο  οι καταναλωτές  καλό είναι επισκεφτούν την ιστοσελίδα των πολυκαταστημάτων και εμπορικών κέντρων για το ωράριο λειτουργίας τους.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Εως τέλος Ιανουαρίου η κορύφωση της έξαρσης – Πού οφείλεται η αύξηση των κρουσμάτων

Λάρισα: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες – Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του

Χαλκίδα: Φωτιά σε σπίτι στον Καράμπαμπα – Κάηκε ολοσχερώς το κτίριο

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 07:47
Exit mobile version