search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:53
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κακούρης: Με βίντεο στο Instagram «απάντησε» στην αποχώρησή του από τον «Βασιλιά Ληρ» – Οι αιχμές για τον σκηνοθέτη

04.01.2024 17:14
kakouris-new

Ο Λεωνίδας Κακούρης αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Βασιλιάς Ληρ» με σκηνοθέτη τον Γιάννη Χουβαρδά. 

Λίγες ώρες αφότου η είδηση έγινε γνωστή, το Εθνικό Θέατρο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Λεωνίδας Κακούρης προχώρησε σε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, ενώ στον ρόλο του θα βλέπουμε πλέον τον Γιάννη Νταλιάνη.

Κανένας δεν γνώριζε τι ώθησε τον ηθοποιό που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Ναυάγιο», στο να αποχωρήσει από την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.

Ωστόσο λίγες ώρες μετά, ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram μέσα από το σπίτι του. Το βίντεο έμεινε αναρτημένο για λίγη ώρα και στη συνέχεια διαγράφτηκε

Στο απόσπασμα ακούγεται να λέει: «Λοιπόν αυτός είμαι! Η ζωή μου γαρύφαλλο, πέταλα απλωμένα παντού, έχω ανοίξει τη ψυχή μου στους πάντες. Ορίστε… Εδώ… Αυτά είναι αποτελέσματα πέντε ημερών. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα… Γιατί δεν αντέχω άλλο τους τοξικούς ανθρώπους. Δεν τους αντέχω! Λοιπόν, θα μαζευόμαστε οι φίλοι, θα έχουμε τον καλύτερο ήχο, την καλύτερη εικόνα, τα καλύτερα γλυκά και τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μας. Και να χ@@σω και τα Μέσα και όλα. Ορίστε εδώ θα είναι το Λινάκι μου (ο σκύλος του Λεωνίδα Κακούρη), θα κάθεται ήρεμο… Ήρεμο… Θέλω ήρεμους ανθρώπους στη ζωή μου, όχι τοξικούς. Έλα Λινάκι μου (δείχνει τον σκύλο του), πες καλή χρονιά γλυκιά μου. Τι φτιάχνουμε εδώ για τους φίλους μας. Ποιος θα έρθει;».

Με την πρώτη ματιά, όπως έγραψαν κάποιοι στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του, νόμισαν ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν. Ωστόσο, διαβάζοντας τη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο, το «μυστήριο» λύθηκε αφού ο Λεωνίδας Κακούρης εξηγούσε τι ακριβώς είχε συμβεί

«Προς φίλους και όλους τους νέους φίλους που θα κάνουμε μέσα στο 2024 και όσους πέρασαν καλά στη γιορτή που έκανα για να γιορτάσω την επιστροφή μου στη ΖΩΗ μετά από 4 μήνες ΑΣΚΗΤΙΚΗΣ για να καταφέρω να α@ρθρώσω τον βαρύ και Αθάνατο λόγο του Βασιλιά ΛΗΡ!! Δήλωσα Πίστη σε έναν πολύ σκληρό και άτεγκτο Σκηνοθέτη (πλην όμως σπουδαίου και κατά βάθος «παιδιού» που ψάχνει στοργή και αγάπη ) Αυτά !!!! Και απόψε μη πιείτε πολύ …. Και σταματήστε να παίρνετε στο λαιμό σας Αθώες ψυχές …. Καλή μας Χρονιά !!!! ΣΩΚΡΑΤΗ, ΒΑΣΙΛΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΑ, ΠΑΥΛΟ, ΚΩΣΤΑ, ΠΕΤΡΟ, ΓΙΑΝΝΗ κλπ Όταν τελειώσω θα στειλω μήνυμα προς όλους!!!!».

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Στον Άγιο Δομίνικο και ο… σωσίας του Φραγκολιά – Δείτε τους 10 Διασήμους που μπαίνουν στο παιχνίδι (Videos)

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Ο Θεός είναι στην ψυχή μας, δεν χρειάζονται προσκυνήματα» (Videos)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τα αδέρφια της (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 18:52