search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 03:53
MENU CLOSE

Κοντογιαννίδης για τον θρυλικό ρόλο του Τζακ στους «Απαράδεκτους»: «Εγώ έγινα σταρ από τους γκεστ σταρ»

07.01.2024 15:49
kontogiannis_aparadektoi

Και για τον επικό ρόλο του Τζακ στους «Απαράδεκτους» του MEGA μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν», ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

«Εγώ έγινα σταρ από τους γκεστ σταρ! (Γέλια). Δεν με ενδιέφερε απαραίτητα να έχω βασικό ρόλο για να παίξω σε μια σειρά. Μου άρεσε που έβαζα το δικό μου στίγμα σε μια δουλειά. Θα σου πω μια ιστορία. Πάω σε ένα αστυνομικό τμήμα για μια διεκπεραίωση και η γυναίκα αξιωματικός υπηρεσίας που ήταν εκεί μου λέει: “Παύλο μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;”. Λέω βεβαίως. “Βλέπω πολλά σίριαλ, μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί από όλα αυτά τα σίριαλ ξεχωρίζω ελάχιστους”; Λέω… “Τι να σας πω” και συνεχίζει “Χθες που παίχτηκε η επανάληψη από τους Απαράδεκτους το πιστεύετε ότι ακόμα και ο γιος μου που είναι οχτώ χρονών μου είπε “αυτός ο Τζακ είναι άλλο πράγμα”», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Εδώ μου είπαν φοιτητές που σπουδάζουν στην Αγγλία ότι κάθε Σαββατοκύριακο μαζεύονται και πριν ξεκινήσουν το πάρτι τους βλέπουν το επεισόδιο με τον Τζακ και τους φτιάχνει η διάθεση. Έχει αφήσει ιστορία αυτός ο ρόλος. Αλλά και άλλες σειρές που έχω κάνει guest εμφανίσεις έχουν αφήσει ιστορία… τι να πρωτοθυμηθώ, “Δύο ξένοι”, “Δις εξαμαρτείν”, “Τρεις Χάριτες” και άλλα πολλά. Και να σου αναφέρω ότι είμαι ο πρώτος και ο τελευταίος που πήρε βραβείο ερμηνείας στην καθημερινή σειρά “Βέρα στο δεξί” και την επόμενη τελείωσε ο ρόλος, μην πω κόπηκε και παρεξηγηθώ από το σίριαλ», συνέχισε ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Διαβάστε επίσης:

Η Χάλι Μπέιλι αποκάλυψε ότι έγινε μητέρα

«Θα παντρευτώ μια μπανιέρα και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της» – Αντιδράσεις από την ανάρτηση του Νίνο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Γιώργος Νταλάρας: Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους που κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα – Καραγκιοζιλίκια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32