search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:41
MENU CLOSE

Κώστας Τσουρός για Νίκο Οικονομόπουλο: «Όταν κάποιος εκφράζει άποψη θα έπρεπε πρώτα γνώση» (Video)

07.01.2024 11:46
OIKONOMOPOULOS TSOUROS

Τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια σχολίασε ο Κώστας Τσουρός.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα Και Πάλι!», ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια:

«Πιστεύω πως τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να παντρευτούν και υπό ορισμένες προϋποθέσεις να μπορούν να αποκτήσουν παιδί. Όταν κάποιος εκφράζει άποψη για τόσο σημαντικά ζητήματα, θα έπρεπε πρώτα να έχει γνώση. Θα έπρεπε να έχει μιλήσει με οικογένειες τέτοιες και να έχει γνώση. Αν κάποιος δεν έχει γνώση το να πετάει μία άποψη έτσι, και να προσπαθεί να καταδικάσει την ευτυχία κάποιων άλλων ανθρώπων, είναι λάθος».

Ο παρουσιαστής σχολίασε και τις εκπομπές της φετινής σεζόν κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγική διάθεση: «Είμαστε πλέον, σε καινούριο πλατό, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα έχουμε ένα ωραίο υπόλοιπο σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι που είμαι κεντρικός παρουσιαστής, την ίδια δουλειά κάνω που έκανα και πριν. Υπάρχουν άνθρωποι που κάναμε παρέα και με το που πήρα την εκπομπή δημιουργήθηκε απόσταση. Ειδικά φέτος στην τηλεόραση, υπάρχει μεγάλη ανθρωποφαγική διάθεση. Όλες οι εκπομπές ασχολούνται με το πώς περνάει ο παρουσιαστής».

Διαβάστε επίσης:

Τριαντάφυλλος για Survivor: «Μου έκαναν φανταστική πρόταση – Λίγο πιο κάτω από 20.000 ευρώ» (Video)

Γαρμπή: «Εκείνη την εποχή ήμουν χωρισμένη με τον Διονύση και ο Φοίβος έγραψε…» (Video)

Τάκης Ζαχαράτος για Πόπη Τσαπανίδου: «Δεν ήθελα καθόλου να στενοχωρηθεί…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 22:40