search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:06
MENU CLOSE

Βέροια: Μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

09.01.2024 22:07
tempi-new

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών μωρό της μέσα στο σπίτι της στο Μακροχώρι Βέροιας.

Η 37χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και μάλιστα φέρεται να είπε στους γονείς της, οι οποίοι άνοιξαν την πόρτα και είδαν βαριά τραυματισμένο το βρέφος και τις εγγονές τους να ουρλιάζουν, ότι δεν το σκότωσε αυτή αλλά κάποια «αόρατη» δύναμη.

Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ σύμφωνα με το ThessToday.gr εκτός από επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει και από μια πολύ σοβαρή ψυχική νόσο, για την οποία ήταν απαραίτητο να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, ώστε να είναι λειτουργική.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η 37χρονη ήταν μαθήτρια στην τάξη του 2003, 21 παιδιά της οποίας έχασαν τη ζωή τους σε δυστύχημα, στην Κοιλάδα των Τεμπών.

Η 37χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr φοιτούσε στην ίδια τάξη με τους μαθητές που σκοτώθηκαν πριν από 21 χρόνια, σκορπώντας θλίψη στο Μακροχώρι.

Η ίδια δεν είχε πάει στην εκδρομή, ωστόσο έγκυρες πηγές εξηγούν ότι έκτοτε απέκτησε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γνωρίζοντας ότι 21 συμμαθητές της έφυγαν από τη ζωή με ένα τόσο αποτρόπαιο τρόπο.

Διαβάστε επίσης:

Μαλλιά κουβάρια Μπλίνκεν και Νετανιάχου: «Οι ΗΠΑ χάνουν την υπομονή τους με το Ισραήλ» – Χωριστές συνεντεύξεις μετά τη συνάντησή τους

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου Λόιντ Όστιν νοσηλεύεται για καρκίνο του προστάτη

Πυροβολισμοί στη Μεσσήνη: Άνδρας με δύο όπλα γάζωσε τα πάντα στο διάβα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:00