search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:32
MENU CLOSE

Γυναικτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του (Video)

10.01.2024 07:42
georgia_mourati

Στον εισαγγελέα οδηγούνται σήμερα οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την δολοφονία της 41χρονης εγκύου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη, αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες.

Στο μετυαξύ επιμένει στην αθωότητά του ο 39χρονος σύντροφος της δολοφονημένης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο 39χρονος φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς είχε πάρει ένα «βαρύ υπνωτικό χάπι» για να κοιμηθεί και μόλις ξύπνησε το πρωί η Γεωργία δεν ήταν στο σπίτι. Μάλιστα, ρίχνει τις ευθύνες στον φίλο του, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, μαζί με άγνωστο συνεργό του, δολοφόνησαν την Γεωργία και ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος εμφανίζεται «οργισμένος» σαν να τον «πνίγει το δίκιο» για το γεγονός ότι κατηγορείται για κάτι «που δεν έκανε».

«Δεν είχα σκοπό να κάνω κακό στη Γεωργία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο από τη μέση τραχηλική χώρα δεξιά έως την αυχενική μοίρα και ένα τραύμα στην αριστερή μέση τραχηλική χώρα.

Τα πορίσματα της νεκροψίας – νεκροτομής, όπως επίσης οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συντρόφου και του φίλου του, με την οποία οδηγούνται στην εισαγγελική Αρχή. Η δικογραφία τούς καταλογίζει τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συναυτουργία, της διακοπής κύησης, της ληστείας κατά συναυτουργία (κατηγορούνται ότι πήραν 80 ευρώ που είχε πάνω η γυναίκα) και της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα κι ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο, διατηρούσε εδώ και τρία χρόνια σχέση με τον 39χρονο, στο διαμέρισμα του οποίου διέμενε περιστασιακά. Βρισκόταν στην 7η εβδομάδα της κύησής της, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- σκόπευε να τερματίσει με την σύμφωνη γνώμη του κατηγορούμενου συντρόφου της και μάλιστα είχε προγραμματίσει σχετική επέμβαση για τις 3/1.

Διαβάστε επίσης

Βέροια: Μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Τουρισμός για Όλους: Voucher διακοπών αξίας έως και 400 ευρώ – Όλο το ΦΕΚ με τους δικαιούχους

Ζαχάρω: Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε 9χρονος με μηνιγγίτιδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 10:32