search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:54
MENU CLOSE

Ιταλία: Ένταση μεταξύ των οπαδών στο Λάτσιο-Ρόμα – «Βροχή» από φωτοβολίδες στο «Ολίμπικο» (Videos)

10.01.2024 20:48
opadoi-new

Ένταση σημειώθηκε πριν την έναρξη του Derby della Capitale των προημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας ανάμεσα σε οπαδούς της Λάτσιο και της Ρόμα.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν τις κερκίδες του κοινού τους γηπέδου σε… αρένα προκαλώντας ένταση κατά το ζέσταμα των δύο ομάδων.

Πέρα από τα συνθήματα και τα πανό, υπήρξε και… ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους ultras των δύο ομάδων να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στις «αντίπαλες» κερκίδες.

Ευτυχώς, η κατάσταση ηρέμησε και το παιχνίδι άρχισε κανονικά, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει το ντεμπούτο του με τους «Λατσιάλι».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Αλέξη Κούγια την Τετάρτη

Μενέντεζ στη Γερουσία: «Πολιτικά τα κίνητρα της δίωξής μου» – Πώς συνδέει την πώληση F-16 στην Τουρκία με τις κατηγορίες

Ολυμπιακός: Μήνυση σε βάρος Μπαλτάκου, Μάνταλου και των διαιτητών με ΑΕΚ για σύσταση συμμορίας – Πειθαρχική δίωξη της ΕΠΟ στον Κούγια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:50