search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Στα λευκά η κορυφή της Πάρνηθας – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (Video)

10.01.2024 08:30
xioni new

Επιτέλους χειμώνας θα πουν πολλοί, ωστόσο πολλά είναι τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το νέο κύμα κακοκαιρίας και ιδιαίτερα οι χιονοπτώσεις.

Το τσουχτερό κρύο έφτασε και στον νομό Αττικής ενώ στα λευκά «ντύθηκε» και η κορυφή της Πάρνηθας.

Διακοπή κυκλοφορίας

Έτσι η Τροχαία διέταξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθας, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, από το ύψος του τελεφερίκ στην περιοχή των Αχαρνών και πάνω, όπου η θερμοκρασία άγγιξε τους -2 βαθμούς.

Στην υπόλοιπη χώρα

Mόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ή χιονολάστιχα διεξάγεται, από τις 9 το βράδυ χθες, λόγω της κακοκαιρίας, η κυκλοφορία των οχημάτων σε Χορτιάτη, Πανόραμα και Πεύκα στη Θεσσαλονίκη.

Οι αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες και στους οικισμούς Ασβεστοχώρι, Εξοχής, Φίλυρο και Χορτιάτη της Δημοτικής Ενότητας Χορτιάτη.

Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγίου Βασιλείου.

Στον δήμο Πολυγύρου Χαλκιδικής, έκλεισε ο επαρχιακός δρόμος Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, στο 1ο χλμ, καθώς υπήρξε υπερχείλιση ρέματος.

Σε ποια σημεία χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στη δυτική Μακεδονία η κίνηση των οχημάτων τόσο στην Εγνατία οδό απο Κοζάνη εως Ιωάννινα όσο και στους καθέτους άξονες Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή και Κοζάνη – Τελωνείο Νίκης (Φλώρινα) η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται χωρίς προβλήματα.

Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της αστυνομίας, χρειάζονται αλυσίδες η ελαστικά χιονιού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), καθώς και στο ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Νεστορίου.

Στην ΠΕ Φλώρινας χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες η ελαστικά χιονιού στην Εθνική Οδό Φλώρινας – Συνοριακού Σταθμού Κρυσταλλοπηγής, Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), καθώς και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο που συνδέει την Φλώρινα με τις κοινότητες Άνω Κλεινές και Ακρίτας. Επίσης χρειάζονται αλυσίδες στο δρόμο προς την Κοινότητα του Νυμφαίου.

Διαβάστε επίσης

Γυναικτοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή ο σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του (Video)

Βέροια: Μαθήτρια στην τάξη που ξεκληρίστηκε στα Τέμπη το 2003 η 37χρονη που σκότωσε το μωρό της

Τουρισμός για Όλους: Voucher διακοπών αξίας έως και 400 ευρώ – Όλο το ΦΕΚ με τους δικαιούχους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09