search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:08
MENU CLOSE

Βόλος: Μετάνιωσε ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του επειδή βίαζε την κόρη του – «Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

10.01.2024 17:40
volos dolofonia 876- new

Να έχει μετανιώσει για την πράξη του να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του επειδή βίαζε από τα 9 της χρόνια την κόρη του φέρεται ο 50χρονος από τον Βόλο.

Ο 50χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα για τη δολοφονία του αδελφού της γυναίκας του που συνέβη όταν πληροφορήθηκε από την κόρη του ότι το θύμα  την κακοποιούσε σεξουαλικά από 9 ετών και πρόσφατα την εκβίαζε με δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού των πράξεών του, που είχε καταγράψει ο ίδιος.

Μετά την αποχώρησή του από τα δικαστήρια και την προθεσμία πέντε ημερών που πήρε για να απολογηθεί, ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου δράστη του εγκλήματος, Μιχάλης Βασιλικός, δήλωσε πως ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το τοπικό site gegonotanews, «η σύζυγός του δεν γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη του από τον πρώτο γάμο του και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του 50χρονου. Οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης φέρεται να γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε, αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια».

Ο δράστης στην κατάθεσή του περιέγραψε το πώς έμαθε από την κόρη του το τι συνέβαινε.

«Οργή, θλίψη, στενοχώρια, όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην κόρη του»

Στην ερώτηση δημοσιογράφων στον δικηγόρο του 50χρονου για το αν εκπυρσοκρότησε το όπλο, ο κ. Βασιλικός απάντησε λέγοντας «ούτε θα το επιβεβαιώσω ούτε θα το διαψεύσω», ενώ ερωτώμενος για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη είπε:

«Η ψυχολογική του κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη γιατί έχει συνειδητοποιήσει τώρα, μετά την πάροδο αρκετών ωρών, πώς διαμορφώθηκαν τα γεγονότα. Ήταν πολύ άσχημη η ψυχολογική του κατάσταση από την αρχή, όταν πληροφορήθηκε ορισμένα περιστατικά που αφορούν την κόρη του και που είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε όλα αυτά τα γεγονότα, όπως το λέμε στη λαϊκή γλώσσα έπεσε από τα σύννεφα, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο, τον θανόντα, είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι του. Ένιωθε, λοιπόν, πάρα πολύ άσχημα, είχε έντονα αισθήματα οργής, θλίψης και στενοχώρια, τα οποία προφανώς οδήγησαν σε ό,τι έγινε στη συνέχεια, ήταν γενεσιουργός αιτία. Τώρα έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα από το αν τον εβάρυναν ή δεν τον εβάρυναν κάποιες εγκληματικές πράξεις, έχασε τη ζωή του και ότι ίσως θα έπρεπε το θέμα να το είχε χειριστεί διαφορετικά».

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ με χτύπησαν για να ομολογήσω και να κλείσει η υπόθεση – Μου ζητούσαν να ενοχοποιήσω τον Μάνο

Διαγράφεται οριστικά από τον ΔΣΑ ο Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί αποξηραμένα βερίκοκα – Μη «ασφαλές» προϊόν για κατανάλωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:08