search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Βόλος: Τα απλήρωτα νοίκια που αποκάλυψαν τη φρίκη των βιασμών – Τι υποστηρίζει ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του (Photos/Videos)

10.01.2024 14:18
volos dolofonia 876- new

Τα απλήρωτα νοίκια στην πόλη που σπούδαζε η κόρη του κίνησαν τις υποψίες του 50χρονου πατέρα στον Βόλο και οδήγησαν στην αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε η 18χρονη κοπέλα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όταν του αποκάλυψε η κόρη του τη φρίκη που βίωνε φέρεται να της είπε: «Θα τα κανονίσω εγώ».

Ο δράστης που περνά σε λίγη ώρα την πόρτα του Ανακριτή ομολόγησε, ότι τραυμάτισε θανάσιμα τον κουνιάδο του το βράδυ της Τρίτης 9 Ιανουαρίου στην επαρχιακή οδό Βόλου – Ζαγοράς.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναμένεται να υποστηρίξει ενώπιον του ανακριτή, πως το όπλο εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει.

Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. Η νεαρή κοπέλα αρχικά είπε στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

Σύμφωνα με την κοπέλα, ο 33χρονος φέρεται να την βίαζε από τότε που ήταν 9 ετών ενώ όταν εκείνη μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 ξεκίνησε να τη βιντεοσκοπεί και να τη φωτογραφίζει, εκβιάζοντας στη συνέχεια την ανιψιά του.

Αίσθηση προκαλούν την ίδια ώρα τα λόγια της αδερφής του θύματος.

Η αδερφή του 33χρονου, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε μεταξύ άλλων: «Δεν ήξερα τίποτα… Ήρθε και έφαγε. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “σκότωσα τον αδελφό σου”».

Το ραντεβού

Ο 50χρονος πατέρας της 18χρονης έμαθε τη φρίκη που έζησε για εννέα χρόνια η κόρη του, πέρασε από το σπίτι του στην Αργαλαστή Πηλίου, πήρε την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, και μεταβαίνοντας στην Αγριά ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει προφασιζόμενος ψευδώς πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του.

Βρεθήκανε στα «Αστέρια» Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Με την άφιξή του στο σημείο, οι δύο άνδρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καβγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο 50χρονος στην αστυνομία, την οποία ειδοποίησε ο ίδιος.

«Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου», φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αρνείται τις κατηγορίες ο σύντροφος της εγκύου – Μόνο τη ληστεία παραδέχεται ο φίλος του – Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο

Βέροια: Κάταγμα κρανίου υπέστη το βρέφος που σκότωσε η μητέρα του – Ανατριχιαστικά τα ευρήματα της νεκροψίας

Μεσολόγγι: Βρέθηκαν γάντια μιας χρήσης και μπουφάν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:09