search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Βόλος: Η εξομολόγηση της κόρης πριν το έγκλημα και η υπόσχεση του πατέρα – Οι βιασμοί, τα βίντεο και ο εκβιασμός (videos)

10.01.2024 12:33
volos_eglima

Νέες πληροφορίες για την ενέδρα θανάτου που έστησε ο 50χρονος στον 33χρονο κουνιάδο του χθες στην περιοχή «Αστέρια» της Αγριάς στον Βόλο και τον εφιάλτη που ζούσε επί χρόνια η 18χρονη σήμερα κόρη του καθ’ ομολογίαν δράστη, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 50χρονος όταν έμαθε την ανατριχιαστική αλήθεια για τους βιασμούς της κόρης του, προφασιζόμενος μηχανική βλάβη στο αμάξι του, ειδοποίησε τον 33χρονο και του ζήτησε να τον βοηθήσει. Οταν ο δεύτερος έφτασε στο σημείο ξεκίνησε η λογομαχία.

Ο δράστης

Ο 50χρονος κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα, υπό συνθήκες που ακόμη διερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο.

Στη συνέχεια ειδοποίησε τις αρχές. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο, όπου αντίκρυσαν τον άνδρα σε κατάσταση σοκ, κρατώντας την καραμπίνα στο χέρι του ομολόγησε το έγκλημα ξεσπώντας σε κλάματα. «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος βίαζε την 18χρονη σήμερα κόρη του 50χρονου από την ηλικία των 9 ετών. Οταν το κορίτσι εξομολογήθηκε στον πατέρα του τις φρικιαστικές πράξεις του 33χρονου θείου της, εκείνος της ανέφερε ότι «θα το τακτοποιήσει».

Όπως αναφέρει ο taxydromos, ο 33χρονος, όταν μεγάλωσε και έφτασε στην ηλικία περίπου των 12 χρόνων το κορίτσι, ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί και να φωτογραφίζει τις αρωστημένες πράξεις του.

Ο ίδιος κρατούσε το βιντεοληπτικό υλικό εκβιάζοντας στη συνέχεια την 18χρονη, σήμερα, κοπέλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται περιστασιακά, εκείνος της τηλεφωνούσε και της ζητούσε να του δίνει τα χρήματα που έβγαζε, υπό την απειλή ότι θα δημοσιεύσει το αρρωστημένο υλικό που είχε στην κατοχή του.

Η κοπέλα δεν άντεξε άλλο. Χθες το πρωί εξομολογήθηκε στον πατέρα της τον εφιάλτη που ζούσε κι εκείνος αποφάσισε να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να εκδικηθεί για τη φρίκη που βίωσε το παιδί του.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα που σκότωσε τον κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του (video)

Η εντυπωσιακή αναστήλωση της Βασιλικής Β’ στους Φιλίππους της Καβάλας (Photos)

Προσοχή! Ο ΕΦΕΤ ενημερώνει για την ανάκληση σνακ (photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:35