search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:08
MENU CLOSE

Σταμάτης Κραουνάκης: «Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει»

13.01.2024 16:58
kraounakis_8eos

 Για τη φιλία και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ1 ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Είχαμε ένα περιστατικό με τη μητέρα μου, έπαθε ένα μικρό νοσοκομείο και δύο φίλες μου σε απρόοπτο χρόνο μου είπανε: θες να σου στείλω χρήματα; Εντάξει, δεν χρειάζεται, αλλά το ότι βρέθηκαν δύο άνθρωποι να μου το ρωτήσουν για εμένα είναι ευλογία. Η μία κοπέλα είναι εντός χώρου με έναν τρόπο και η άλλη καμία σχέση» ανέφερε ο μουσικοσυνθέτης.

«Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτήν την ευλογία στη ζωή, στο τι σου στέλνει ο Θεός δίπλα και έχεις άνθρωπο δικό σου. Είμαι ευλογημένος. Αυτό δεν έρχεται να σου δοθεί αν δεν το έχεις επικαλεστεί. Πιστεύω στον Θεό μου, είναι χιουμορίστας και γελάει… Να κρατάμε στη ζωή μας τους ανθρώπους που μπορούν να μας κάνουν καλύτερους» πρόσθεσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Διαβάστε επίσης:

«Εγώ πιστεύω ότι ο Μαζωνάκης έχει προστάτη» – «Γλέντι» στο Twitter με το βίντεο στη σκηνή

Συγκλονίζει ο Στέφανος Κορκολής: «Δεν περνάει το άγχος – ο καρκίνος που έχω, έρχεται και πάει»

Γιώργος Νταλάρας: «Κάποιοι τραγουδιστές με καριέρα είναι θεόφαλτσοι και για γέλια» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15