search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:10
MENU CLOSE

Κύκλωμα μαστροπείας: Συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα – Τι αποκαλύπτει μητέρα ανήλικου θύματος

15.01.2024 15:57
astinomia-new

Σε ακόμα δύο συλλήψεις για το κύκλωμα μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια και εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, προχώρησε η Αστυνομία.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν μια 26χρονη και ένας 64χρονος, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εις βάρους τους. Η 26χρονη φέρεται να είναι ένα από τα μέλη του κυκλώματος που έβρισκε «πελάτες» για τα ανήλικα κορίτσια και προχωρούσε στο κλείσιμο των ερωτικών ραντεβού.

Ο 64χρονος φέρεται να είναι «πελάτης» του κυκλώματος, που είχε ήρθε σε ερωτική επαφή με τα ανήλικα θύματα, παραπάνω από μια φορά.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες 33 και 55 ετών.

Τι αποκαλύπτει μητέρα ανήλικου θύματος

Συγκλονίζει η μητέρα 15χρονης κοπέλαςθύμα του «ροζ» κυκλώματος που «ψάρευε» μαθήτριεςτις εξωθούσε στη πορνεία και τις έπειθε να γίνουν συνοδοί πολυτελείας.

Μιλώντας στο skai.gr, αποκάλυψε πως εκτός από την «Λορέλα», υπάρχουν και άλλοι μαστροποί, ενώ περιγράφει πως η κόρης της έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν έπεσε στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας. 

«Δεν είναι μόνο το παιδί μου, είναι ακόμη επτά ανήλικες που ξέρω. Ούτε είναι μόνο η «Λορέλα», υπάρχει και η… (αναφέρει όνομα) που είναι μπλεγμένη με την «Λορέλα» από 14 ετών.

Η […]  (αναφέρει όνομα) πήρε στον λαιμό της την κόρη μου και την πήγε στους πελάτες. Είχα καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει, αλλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι το παιδί μου είχε μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Έκατσα μαζί της και μου είπε τα πάντα. Αμέσως την πήρα και πήγαμε στη αστυνομία, εκεί της έδειξαν φωτογραφίες και τους αναγνώρισε. Είναι και άλλοι στο κύκλωμα αυτό» ανέφερε.

Όσο η συζήτηση έρχεται στην ανήλικη κόρη της και τον εφιάλτη που έζησε, η μητέρα «σπάει» καθώς όπως λέει η ανήλικη παλεύει να βρει τους ρυθμούς της και να αφήσει πίσω της την ιστορία που παραλίγο να καταστρέψει τη ζωή της.

«Εγώ το παιδί μου δεν το γέννησα για να το εκμεταλλευτούν όλοι αυτοί. Η κόρη μου ήταν το λεγόμενο «φυτό» το διαβασμένο παιδί, άριστη παντού. Από 6 χρονών ασχολείται με τον αθλητισμό. Ήταν ένα παιδί με πείσμα με όνειρα και τώρα δεν ξέρει που βρίσκεται. Το παιδί προσπαθεί να βρει τους ρυθμούς του ξανά. Τώρα συνέρχεται, πηγαίνει σχολείο, προπονήσεις. Μέχρι σήμερα φοβάται ότι θα την βρουν. Πριν λίγες ημέρες άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, άλλαξε το νούμερο της στο κινητο ζούμε τραγικές καταστάσεις. Ζω μια κόλαση από τότε που το έμαθα. Δεν έχω άλλη δύναμη, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το παιδί μου».

Διαβάστε επίσης:

Νέος Κόσμος: Με κλεμμένο Lexus οι εκτελεστές του Ζαμπούνη

Ηφαίστειο Σαντορίνης: Επιστήμονες ανακάλυψαν έκρηξη 520.000 ετών – Έξι φορές μεγαλύτερη από αυτή που εξαφάνισε τον Μινωικό πολιτισμό (photos)

Μέγαρα: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον πατριό του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 14:09